Anuncia't al Descobrir

Ferran Palau als Vespres de la UB

El cantautor presentarà el seu darrrer disc

El cantautor Ferran Palau, un dels compositors i cantautors més sòlids de la música catalana contemporània, presentarà el seu últim disc al jardí de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona el proper 16 de juliol, a les 18.30 h. Aquest serà l’únic concert del cartell de la quinzena edició d’Els Vespres de la UB i es podrà seguir en línia en directe a través del canal de Youtube de la Universitat de Barcelona, mitjançant inscripció prèvia.

Palau és un dels compositors i cantautors més sòlids de la música catalana contemporània. Té una sensibilitat precisa i un domini musical que abasta el folk, el pop, el r&b i el trap. La seva música és un manifest d'amor a l'experiència de viure, tant terrenal com metafísica. Els Vespres de la UB, tant en la seva edició d’estiu, al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric, com en el certamen d’hivern al Paranimf, aposten des de fa anys per la música emergent de l’escena catalana actual.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació