Anuncia't al Descobrir

Ganes de Costa Brava? Redescobreix-la!

Descobrir Catalunya i el Patronat de Turisme de la Costa Brava llencen un nou web amb les millors propostes de la regió

A la Costa Brava estan bojos per tornar-te a veure. Ara més que mai és el moment de redescobrir Catalunya i, per això, amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava, estrenem un nou web amb totes les propostes per passar un estiu de cine a la regió. 
T'ho posem tot a ma perquè descobreixis els secrets més amagats. Aquells que els habitants de la regió es guarden per a ells. T'hi expliquem com gaudir dels impressionants colors de les 245 platges i cales, del paracaigudisme, d'un bateig de submarinisme a la reserva marítima de les Illes Medes i d'una posta de sol des de la badia de Roses, una de les més belles del món segons la UNESCO.
També hi trobaràs un recull dels camps de golf de la Costa Brava i les rutes amb bici per les Vies Verdes. Cerca-hi com embogir com Salvador Dalí amb la Gamba de Palamós, les 18 estrelles Michelin repartides per tot el territori i per tots i cada un dels cellers de la Ruta del Vi DO Empordà. En definitiva, desenes d'iniciatives sostenibles que ofereixen les empreses del territori juntament amb les experiències accessibles a tots els segments i públics a fi d’universalitzar el dret a gaudir de l’oci i les vacances.
Aquest agost, marca't com objectiu descobrir la Costa Brava. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació