Anuncia't al Descobrir

Viu un estiu ple d'EXPERIÈNCIES

Ja és al quiosc el número 12 de la revista, que inclou més de 200 activitats per a la gent que es mou

Ja és al quiosc i les llibreries el número 12 de la revista EXPERIÈNCIES DESCOBRIR. Totes les propostes d'aquest  exemplar de “la revista de la gent que es mou” estan pensades per a aquest estiu, atípic i excepcional, que arriba amb moltes ganes de fer coses. El dossier de portada ('Una escapada bestial') està íntegrament dedicat a activitats i propostes que et conviden a descobrir els animals salvatges de casa nostra.

La publicació recull més de 200 propostes i idees, repartides en sis àmbits: natura, aventura, cultura, gastronomia, rural i benestar. A més, hi ha tres reportatges que recullen el testimoni d’una família i dues parelles a qui se’ls ha organitzat sengles caps de setmana farcits d’activitats que tenen la natura i la fauna com a protagonistes.

Així, la revista recull el testimoi de la família que va viure un intens cap de setmana al Pla de l'Estany; narra les aventures d'una parella que es va atrevir amb propostes més actives a la Vall de Boí i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i explica el cap de setmana mariner al Garraf on una parella es va endinsar en la mar per veure-hi cetacis. Aquests tres reportatges integren el dossier central, a banda del qual hi ha un reportatge sobre la Conca de Barberà i un munt de propostes que s’hi poden fer en aquesta època de l’any.

Propostes diferents i suggeridores
A més a més, la revista inclou 15 reportatges destacats d’experiències tan diferents i suggeridores com visitar el Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà; conèixer els secrets de les abelles amb l'apicultor Josep Maria Llorenç, a Alcover; viure com els neandertals a la cova del Bolomor, a Tavernes de la Valldigna, o volar amb globus la vall d'Àger.

Pots adquirir la revista al quiosc per 5,95 €.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació