Anuncia't al Descobrir

15 idees per redescobrir Lloret de Mar a la tardor

Una nova guia online proposa plans per gaudir de la població

Extensos sorrals plens d’activitats i cales d’aigües cristal·lines amagades entre penya- segats, un llegat d’indians i monuments modernistes sorprenents, jardins exuberants a tocar del mar i un centre històric ple de botigues, són algunes de les propostes de Lloret de Mar per gaudir en família o amb amics, en ple cor de la Costa Brava. Una nova guia online proposa fins a una quinzena de plans per redescobrir la població. Nosaltres n’hem triat 5 per fer aquesta tardor. Per quin comenceu?

Camins de ronda

cami ronda lloret
Lloret de Mar disposa de magnífics trams de camí de ronda, tant direcció sud, cap a Blanes, com enfilant cap al nord, cap a Tossa de Mar. El camí de Lloret a Blanes és un tram d’uns 8 km sense dificultat. Molt recomanable per fer en família, passant per esplèndids miradors, jardins, boscos que acaricien el mar i cales esquitxades de roques i esculls.

Llegat indià

indians lloret
Lloret ofereix la possibilitat de recórrer, mitjançant una ruta, els edificis que mostren l'empremta del llegat que van deixar els indians al municipi. Entre 1800 i 1840, molts lloretencs es van embarcar rumb a les colònies d’Amèrica amb la intenció de fer fortuna. Anys més tard alguns d'ells van tornar enriquits i van destinar part de la seva riquesa a la construcció de mansions i edificis públics, que van aportar esplendor arquitectònic a la ciutat. A Lloret eren coneguts com “Americanos”.

Daiquiri

Daiquiri a Lloret
Avui dia, molts locals de Lloret ofereixen el daiquiri frozen, també conegut com a daiquiri lloretenc, preparat amb rom, gel picat, suc de llimona, sucre i unes gotes de marrasquí. És un petit homenatge a Constantí Ribalaigua, un lloretenc que va sublimar la recepta d’aquest còctel fins a portar-la a la perfecció i va ser considerat el millor cocteler del segle XX.

Jardins de Santa Clotilde

Jardins Santa Clotilde
Inspirats en els vergers romàntics italians de l’època renaixentista, els jardins de Santa Clotilde descendeixen dels penya-segats al mar amb vistes immillorables sobre la Costa Brava. Situats en un bell tram litoral, entre Sa Boadella i la Platja de Fenals, són un espai per passejar i relaxar-se, per deixar-se portar pels colors i aromes vegetals i per gaudir de la tranquil·litat, acompanyats de la remor de l’aigua que serpenteja entre estanys, fonts i brolladors.

Ciclisme

Ciclisme Lloret
Que millor escenari pels amants de les dues rodes que pedalejar un dia assolellat d'hivern amb la brisa del mar Mediterrani acaronant la pell. Això és el que proposa Lloret de Mar, un lloc amb tardors i hiverns suaus, on els boscos i turons amaguen quilòmetres i quilòmetres de pistes i senders ideals per gaudir en BTT, i més de 600 quilòmetres de rutes per carreteres secundàries amb gran ambient ciclista.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació