Anuncia't al Descobrir

5 idees per redescobrir Lloret de Mar a l’estiu

Una nova guia online proposa plans per gaudir de la població

Extensos sorrals plens d’activitats i cales d’aigües cristal·lines amagades entre penya- segats, un llegat d’indians i monuments modernistes sorprenents, jardins exuberants a tocar del mar i un centre històric ple de botigues, són algunes de les propostes de Lloret de Mar per gaudir en família o amb amics, en ple cor de la Costa Brava. Una nova guia online proposa fins a una quinzena de plans per redescobrir la població. Nosaltres n’hem triat 5 per fer aquest estiu. Per quin comenceu?

Camins de ronda

Camins de Ronda a Lloret
Lloret de Mar disposa de magnífics trams de camí de ronda, tant direcció sud, cap a Blanes, com enfilant cap al nord, cap a Tossa de Mar. El camí de Lloret a Blanes és un tram d’uns 8 km sense dificultat. Molt recomanable per fer en família, passant per esplèndids miradors, jardins, boscos que acaricien el mar i cales esquitxades de roques i esculls.

Rutes de Mar

Rutes de Mar a Lloret
Lloret de Mar és el paradís de les Rutes de Mar, abans conegudes com a Vies Braves, uns itineraris marins que recorren la costa destinats a la pràctica de la natació en aigües obertes i al busseig amb tub. És una de les activitats més reconegudes i arrelades a la ciutat, que actualment té dues d’aquestes rutes, que sumen un total de 2,5 km abalisats entre les platges de Lloret, Fenals i Santa Cristina.

Daiquiri

Daiquiri a Lloret
Avui dia, molts locals de Lloret ofereixen el daiquiri frozen, també conegut com a daiquiri lloretenc, preparat amb rom, gel picat, suc de llimona, sucre i unes gotes de marrasquí. És un petit homenatge a Constantí Ribalaigua, un lloretenc que va sublimar la recepta d’aquest còctel fins a portar-la a la perfecció i va ser considerat el millor cocteler del segle XX.

Cala Boadella

Cala Boadella Lloret
Aquesta cala lloretenca ha estat escollida la millor platja de Catalunya, la segona de l’Estat espanyol i la sisena d’Europa per l’European Best Destinations 2019 i 2020, una xarxa europea que cada any elabora una llista amb les platges de més qualitat del continent a través d’una votació popular. Sa Boadella és una platja de tradició nudista a la qual també van banyistes amb roba, on no accedeixen embarcacions i l’única de Lloret on està prohibit fumar.

Lloret Adventure

Lloret Adventure
Situat en un entorn natural privilegiat, a la vora del mar i a tocar de la muntanya, Lloret és un paradís per als amants del turisme actiu, que disposen d’una gran varietat d’activitats nàutiques, d’oci i d’aventura, des d’excursions amb caiac, passejades en catamarà, submarinisme o golf, fins a activitats excitants com ara el salt elàstic, el vol nàutic, quads i, fins i tot, aventures dins un parc ple de simpàtics gnoms.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació