Anuncia't al Descobrir

Una escapada perfecta per les vinyes on es fa el cava​

Descobreix el territori de la DO Cava amb les millors activitats enoturístiques

Aquest estiu tenim l’oportunitat de redescobrir Catalunya i gaudir-ne com no havíem fet mai abans. D’entre les moltes propostes que podem fer-hi, probablement les activitats enoturístiques organitzades pels cellers de la DO Cava​, són de les que us deixaran més bon regust de boca.

Prepara la maleta, agafa el cotxe i condueix fins al cor del cava al Penedès per respirar la pau dels paisatges de vinyes infinites i descobrir un vi escumós d’excel·lent qualitat, elaborat seguint el mètode tradicional, amb una identitat única i incomparable. Reserva una activitat enoturística i ja ho tindràs tot a punt per començar l’aventura.

Visites, tastos i maridatges

VInyes en bici
Vés-hi amb temps per poder gaudir del trajecte tot resseguint les vinyes abans d’arribar al celler on faràs la proposta reservada (recorda que a causa de la covid-19, els cellers només atenen amb cita prèvia). Pots optar per la proposta estrella de visita i tast, però afortunadament tens moltes altres menes d’activitats per triar. Prefereixes més una visita amb bicicleta elèctrica entre vinyes? Què et sembla una ruta a peu o l’aventura de conduir un ‘segway’? Les opcions que ofereixen els cellers de la D.O. Cava són inacabables. Si durant l’experiència de descobrir el Cava també vols dinar, pots escollir entre un ‘showcooking’, un tast amb maridatge o una de les visites gastronòmiques que combinen visita al celler amb dinar a un restaurant de la zona o al mateix celler.

Un cop tinguis la panxa plena, l’aventura continua amb moltes més idees. L’opció per als amants del cava pot ser fer una visita o un tast en un altre celler per gaudir de les diferències organolèptiques i singulars de cada vi escumós. Si prefereixes una activitat diferent, hi ha l’opció de relaxar-te amb la música d’un concert entre vinyes o de fer un tast amb la posta de sol de teló de fons. I encara una altra possibilitat: t’atrau una visita que combini cava i patrimoni, com per exemple, un recorregut pel castell de Subirats?
En sedway entre vinyes
Si se’t fa tard, no t’amoïnis. A la DO Cava hi ha cellers que ofereixen la possibilitat de dormir entre vinyes. T’assegurem que, quan l’endemà et llevis envoltat de ceps, no te’n penediràs: passar la nit entre vinyes és igual a descans assegurat. Segurament, després d’un bon esmorzar de pagès, voldràs aprofitar el dia. Sabies que hi ha cellers que et porten a sobrevolar el paisatge vitivínicola amb globus? Una experiència única que, per descomptat, inclou un tast de caves a bord. Encara en vols més? Pots arrodonir el dia amb un curs de tast de caves, amb una activitat on t’ensenyaran a fer el teu propi vi escumós o amb una de les visites privades o prèmium que ofereixen alguns dels cellers. Última recomanació: si la teva visita coincideix amb la verema (de mitjans d’ agost a octubre), anima’t a veremar al capvespre o a trepitjar raïm amb els peus, com es feia antigament.

Ja tens clara la teva escapada al cor de la DO Cava? No dubtis que triïs les activitats enoturístiques que triïs, segur que tornaràs a casa amb l’energia renovada i el sabor d’aquestes bombolletes úniques ben impregnades al paladar.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació