Anuncia't al Descobrir

‘Compta amb nosaltres’ la campanya que mostra l’autenticitat del Penedès

Està dirigida al públic català i mostra el Penedès més autèntic, divers i acollidor

El Penedès és petit, però està ple d’històries i experiències. Els vins i la gastronomia, la natura i les vinyes, l’oci, l’esport, els mercats i les festes, però sobretot les persones, són les que fan gran i autèntica aquesta terra. La campanya ‘Compta amb nosaltres’ posa en el centre d’atenció aquestes persones que treballen i cuiden el Penedès i ajuden a fer-lo un indret únic i autèntic.

Són les persones que sense adonar-vos-en estaran sempre al vostre costat. Les que us guiaran sigil·losament perquè descobriu els racons més secrets. Les que us despertaran cada dia amb tots els sentits. Les que cuinen els sabors i les aromes d’una terra plena d’històries que us faran penedir-vos de no haver-los visitat abans. Són les persones reals, les que cada dia cuiden aquesta terra perquè vosaltres en pugueu gaudir sempre.

Aquesta és la idea que es reflecteix en el vídeo promocional que ha llançat aquest 1 de setembre Penedès Turisme, que creu que el sector necessita més que mai que se’ls faci costat i que cal posicionar la destinació per potenciar el turisme de proximitat amb l’objectiu que els visitants i els mateixos residents descobreixin, visitin i gaudeixin del Penedès i de tots els seus serveis. Segons Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, “davant la situació que vivim, sumar esforços, treballar coordinats i definir una important acció de promoció turística és el principal objectiu del Consorci. El sector turístic de la destinació ens va demanar que lideréssim aquesta acció de promoció i així ho hem fet, amb compromís, il·lusió, esforç i coparticipació”.

Aquí podeu veure el vídeo promocional que convida a visitar aquest territori vinícola.


Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació