Anuncia't al Descobrir

3 visites diferents per redescobrir la Pedrera

La Casa Milà fa 3 propostes per endinsar-se al món de Gaudí

Des que al juliol va reobrir, la Pedrera ha anat fent propostes diverses per redescobrir-la. Aquest setembre proposa tres visites dinamitzades que us permetran conèixer-la des de vessants diferents.

Una passejada per la Pedrera amb...
És un cicle de visites en grups reduïts a l’edifici acompanyats d’una selecció de persones de referència d’àmbits diferents que faran d’amfitrions. Amb un format dinàmic, relaxat i de proximitat, les visites ofereixen una experiència exclusiva que va més enllà de la visita tradicional. L’objectiu és establir una connexió directa entre l’amfitrió i el visitant a través d’una activitat en format de passejada que permet conèixer l’edifici amb una altra mirada. Espais que es visiten: patis interiors, el terrat dels guerrers, l’àtic de la balena i el pis dels veïns. S’hi inclou la visita per lliure a la Sala Gaudí i a l’exposició temporal de la planta principal.

Data: el 19 de setembre es compartirà la passejada per la Pedrera amb l’escriptora i periodista Llucia Ramis.
Preu: 20 euros.

Indiana Stones: Explorem!
Una visita dinamitzada pensada per fer amb nens, on tots plegats sereu exploradors temeraris com l’Indiana Jones i descobrireu tots els racons de la Pedrera, a través d’activitats pels diversos espais de l’edifici que us portaran a trobar el tresor més valuós d’Antoni Gaudí, amagat en algun indret d’aquesta casa. Amb aquesta visita dinamitzada, veureu de manera molt divertida i amena la Pedrera.

Edat recomanada: nens de 5 a 10 anys.
Dates: 12 i 24 de setembre a les 10 h.
Preu: 8,5 euros.

La forja màgica
Una altra activitat pensada per fer amb nens. En aquest cas, es tracta d’un taller de plàstica i una visita guiada. Us heu fixat mai com són els balcons de la Pedrera? Són algues i peixos o, realment, són baranes de ferro forjat? Veniu a descobrir-ho modelant el vostre balconet de filferro a l’estil gaudinià, inspirat en les formes ondulades de plantes i animals que tant agradaven a Gaudí. L’activitat també inclou la descoberta dels misteris de la Pedrera.

Edat recomanada: nens de 4 a 12 anys.
Dates: 19 i 26 de setembre, a les 10 h.
Preu: 8,5 euros.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació