Anuncia't al Descobrir

4 visites per enamorar-nos dels parcs de Sant Cugat a la tardor

Són propostes per redescobrir els parcs urbans de la ciutat

Sant Cugat ha programat un inici de tardor amb noves activitats per redescobrir els parcs urbans de la ciutat. Seran quatre visites que es faran els dissabtes d’octubre a les 11 del matí i us permetran enamorar-vos dels espais verds d’aquesta ciutat del Vallès Occidental.
En la primera visita, el 3 d’octubre, podreu conèixer els arbres més singulars que s’amaguen a Sant Cugat entre cases modernistes i noucentistes.
El 10 d’octubre, la proposta serà visitar el parc del Torrent de Ferrussons i el parc del Pont de Can Vernet, on descobrireu el gran valor natural d’aquest espai passejant entre pollancres, pins i roures, i travessant ponts i rieres.
En la tercera visita, el 17 d’octubre, una visita comentada al parc Central i al parc del Turó de Can Mates us descobrirà el parc urbà més gran de Catalunya i la seva biodiversitat.
Finalment, el 24 d’octubre, us podreu endinsar als jardins del monestir i al parc de l’Arborètum i el passeig d’Antoni Gaudí, una visita imprescindible on passejareu entre arbres imponents que no deixaran ningú indiferent.

Detalls de les visites: 
Dates: 3, 10, 17 i 24 d'octubre
Sortida: 11 h diferents punts de sortida segons visita, consulta programa
Durada: 1 h 30 minuts
Preu
: 5 €/persona
 (menors de 7 anys, gratuït)
Les visites són en català.
Més informació i compra: https://www.visitsantcugat.cat/tour/passejades-parcs-i-jardins-de-sant-cugat/


Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació