Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Arriba la segona edició de l'Alt Empordà Sea Walking

6 caminades de plana, mar i muntanya entre el 25 i el 27 de setembre

Per segon any consecutiu arriba l'Alt Empordà Sea Walking, un dels Festivals de Senderisme dels Pirineus que proposa descobrir la zona on el Pirineu arriba a mar i on hi ha espais de gran bellesa. Aquesta segona edició ha programat tres dies amb sis activitats diverses que passen per la plana, el mar i la muntanya, tot descobrint un patrimoni natural i cultural guiats per persones expertes i sensibles i amb tastos de producte local, el complement perfecte a una activitat de senderisme.

Amb l'objectiu de caminar, conèixer i descobrir el territori, els Festivals de Senderisme dels Pirineus ens volen ajudar a estimar millor una natura que ens pensem dominar, però que en realitat hem de redescobrir.

Les propostes de l'Alt Empordà Sea Walking preveuen opcions culturals com una ruta pel cap de Creus per descobrir-ne la prehistòria a través dels dòlmens del Cap de l'Home i del Llit de la Generala, o una ruta per les esglésies romàniques del baix Fluvià. També recull opcions més naturals com una ruta pel massís de les Salines o una ruta per descobrir la vegetació de la zona del cap Ras, al nord de Llançà. Podeu veure la resta del programa en aquest enllaç.

Aquesta és la primera de les cinc propostes de tardor que ha programat Festivals de Senderisme dels Pirineus. El primer cap de setmana d'octubre, tindran lloc dos festivals més: Lo Festival de Senderinsme de la Conca Dellà i la Garrotxa Volcanic Walking. Els dies 10, 11 i 12 d'octubre, serà el torn del Vall de Boí Trek Festival. I, del 16 al 18 d'octubre, el Ripollès Discovery Walking posarà el punt final a un any marcat per la pandèmia, però en què finalment s'hauran pogut celebrar vuit dels onze festivals previstos.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació