Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les Terres de l'Ebre, destinació de turisme sostenible per cinquè any consecutiu

Continua sent un dels 100 millors llocs de turisme responsable i verd del món

L’associació global per al turisme responsable, Global Green Destinations, ha reconegut per cinquè any consecutiu la marca turística Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions de turisme sostenible del món. El punt principal perquè Terres de l’Ebre segueixi entre les millors destinacions a escala mundial és el seu gran valor mediambiental, i és que en pocs llocs del món es troben dos parcs naturals amb dos ecosistemes tan diferents en una distància de 30 quilòmetres com són el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Arran d’aquest reconeixement, la marca té presència a la guia que impulsa l’associació organitzadora, una entitat global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Al Principat, hi ha quatre destinacions més amb aquest reconeixement: el Berguedà, Torroella de Montgrí i l’Estartit, el Pallars Jussà i Menorca.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació