Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix "Respira Montblanc", un projecte per revitalitzar el turisme de proximitat

Es tracta d'un segell de qualitat que compromet el sector turístic amb la natura

La natura, el patrimoni i el producte de qualitat i proximitat són els objectius de “Respira Montblanc”, una iniciativa sorgida durant el confinament i promoguda per representants del sector turístic privat i l’Ajuntament de Montblanc. D’entrada, el projecte destacarà els establiments o empreses turístiques que s’hi adhereixin de manera voluntària i es comprometin a complir el decàleg de requisits indispensables establerts per formar-ne part. Deu compromisos clau en l’activitat turística, tant en el present com en el futur: compromís amb el viatger, amb el medi ambient, amb el territori, amb els productors locals, amb les tradicions i els esdeveniments, amb la comunitat local, amb les garanties sanitàries, amb el sector turístic i amb la destinació turística, amb la comunicació clara i transparent, i amb la qualitat.

En el futur, la iniciativa aspira a convertir-se en una plataforma on els viatgers puguin trobar i contractar productes turístics singulars. La idea és que s’hi puguin cercar allotjaments, però també esdeveniments i productes enogastronòmics artesanals. A més, els establiments adherits seran auditats i avaluats cada any i rebran un distintiu “Respira Montblanc” de l’any en curs.

Per fer conèixer el projecte s’ha fet un vídeo promocional a càrrec del realitzador montblanquí, Víctor Torija. L’aparició de paisatges singulars i variats, els monuments patrimonials més reconeguts de la marca Montblanc Medieval, i també la presentació d’activitats a la natura i l’ús del producte de proximitat, són alguns dels elements que s’han utilitzat per presentar aquest projecte.

 

Podeu trobar més informació a la web de Montblanc Medieval

 
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació