Anuncia't al Descobrir

3 propostes de tardor als Aiguamolls de l’Empordà

Tres idees per descobrir aquest parc natural en plena ebullició tardorenca

Qui ha dit que no hi ha vida als Aiguamolls de l'Empordà durant la tardor? Ocells i paisatges de tots colors són l'escenari ideal per fer itineraris a peu i vistes guiades. Tampoc us podeu perdre el centre EmpordàNA'T.

Itineraris a peu

Aiguamolls Empordà El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà té diferents rutes senyalitzadesAjuntament de Castelló d'Empúries
A la tardor marxen els ocells nidificants però arriben els del nord, com becadells, ànecs
i fredelugues, a passar els mesos més freds. L’espectacle cromàtic està assegurat: reverdeixen els prats de pastura, els canyissars i els tamarius es fan daurats i les sulsures de salicòrnia prenen tons rogencs. Des del centre d’informació del Cortalet teniu cinc itineraris senyalitzats que us faran gaudir d’aquests paisatges tardorencs.

Visites guiades

Aiguamolls Empordà Els aiguamolls, un lloc ideal per descobrir diferents espècies d'ocellsAjuntament de Castelló d'Empúries
Si voleu aprendre a identificar les espècies que viuen als aiguamolls i no en sou uns experts, la vostra millor opció és fer una visita amb un guia de natura. Us ensenyaran les diferències que hi ha entre un ànec xiulador i un griset i us explicaran com les llevantades poden inundar la zona i com l’aigua salada entra a les llacunes creant l’ambient ideal perquè els aiguamolls tinguin aquesta biodiversitat única.

EmpordàNA'T

Aiguamolls Empordà Els paisatges dels aiguamolls de l'Empordà enamorenAjuntament de Castelló d'Empúries
Un espai on tastar els quatre espais naturals protegits de l’Empordà: el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural d’Interès Nacional de l’Albera. Una passejada pel patrimoni natural i cultural única.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació