Anuncia't al Descobrir

5 influencers catalanes mostraran el Bages més sostenible

És una campanya post-covid-19 per promocionar la comarca i els seus racons més emblemàtics

Susanna Ginesta, Laura Galán, Tania Ansón, Génesis Pugliese i Maria Farrés són influenciadores que segueixen un estil de vida saludable, són esportistes i els agrada estar en contacte amb la natura. Totes cinc promocionaran la comarca del Bages acompanyades de Bages Turisme i la comunitat viatgera catalana Nomadizers. Aquesta escapada té com a objectiu donar a conèixer aquesta destinació propera i única, així com destacar el turisme sostenible de la zona i el paisatge rural i natural del territori.

Durant la visita, Bages Turisme ha preparat un itinerari únic per a les influenciadores. Coneixeran referents turístics com la muntanya de sal i el castell de Cardona, el monestir de Sant Benet de Bages i productes vinculats a la ruta del vi DO Pla de Bages.

El Bages, també coneguda com el cor de Catalunya per la seva localització, és una destinació que destaca per la seva història i els paratges naturals que envolten la ciutat de Manresa. La comarca catalana permet, a qui la visita, submergir-se en la seva deliciosa gastronomia, definida per una gran varietat de productes de km 0 com poden ser el vi, l’oli, el mató de Montserrat, i productes d’horta d’allò més variats com els tomàquets, l’albergínia blanca i, ara que ve el fred, la col verda manresana. També destaquen les elaboracions amb bacallà i carn, ja que és un territori d’interior, amb importància dels llegums com la mongeta de Castellfollit del Boix.

Les influencers utilitzaran les seves xarxes socials per apropar el Bages als seus seguidors més joves i destacar la importància del turisme rural i sostenible en aquesta època post-covid-19.

Promoció a més de 120.000 seguidors
Susanna Ginesta, Laura Galán, Tania Ansón, Génesis Pugliese i Maria Farrés són 5 influenciadores que tenen entre 17.000 i 45.000 seguidors cada una i sumen un total de més de 120.000 seguidors. Utilitzen les xarxes socials, sobretot Instagram, per promocionar els seus valors i mostrar el seu dia a dia als seguidors que tenen, en relació, sobretot, amb la natura, l’esport i la sostenibilitat. Durant la seva visita al Bages es promourà, principalment, el turisme sostenible.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació