Anuncia't al Descobrir

6 destinacions distingides com a Viles Marineres, Pobles amb Encant i Ciutats amb Caràcter

Són l’Estartit, el barri del port de Cambrils, l’Ampolla, el barri del Serrallo de Tarragona, Arties i Caldes de Malavella

En un acte a través de Youtube, els responsables de Turisme de la Generalitat de Catalunya han distingit sis destinacions amb alguna de les certificacions de les marques turístiques especialitzades que promou l’Agència Catalana de Turisme. Són sis municipis o barris que s’adhereixen a la llista de més de 40 destinacions que ja tenen alguna d’aquestes distincions.

L’Estartit, el barri del port de Cambrils, l’Ampolla i el barri del Serrallo de Tarragona han rebut la distinció de Barris i Viles Marineres; Arties s’adhereix a la llista de Pobles amb Encant i Caldes de Malavella és la nova Ciutat amb Caràcter. Aquestes distincions són un reconeixement a la tasca dels municipis en favor d’un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat.

Durant l’acte, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha agraït la doble contribució que fan aquests municipis “per a un millor posicionament de la vostra realitat i estimular la demanda i per valoritzar tot el territori i tot el nostre sector”. Bono ha explicat que “aquests municipis són la millor representació possible del que pot oferir el territori català, compten amb un patrimoni cultural, natural i paisatgístic abundant i singular i ofereixen infinitat de possibilitats al turista”.

Quines altres destinacions tenen alguna d’aquestes distincions?
Barris i Viles Marineres s’adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. Cambrils, l’Ampolla, l’Estartit i el barri del Serrallo de Tarragona se sumen a l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

La marca Ciutats i Viles amb Caràcter és una de les apostes per a la promoció del turisme urbà. Amb l’acreditació de Caldes de Malavella, ja són 13 els municipis catalans distingits fins ara amb aquesta marca: Girona, Lleida, Manresa, Montblanc, Reus, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès, Solsona i la Bisbal d’Empordà.

En el cas de Pobles amb Encant, la marca permet oferir al turista una proposta perquè conegui la seva diversitat i riquesa cultural i paisatgística, més enllà dels principals punts d’atracció turística. Arties s’uneix avui als altres 13 pobles acreditats fins al moment: Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montclar, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll.


Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació