Anuncia't al Descobrir

El Premi Jordi Cartanyà reconeixerà les iniciatives innovadores del sector turístic

El guardó premiarà l’esforç de sis iniciatives del sector pel fet d’adaptar-se a la situació de la covid-19 amb una dotació total de 30.000 euros

El Premi Jordi Cartanyà, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, guardonarà enguany iniciatives innovadores impulsades per empreses i professionals del sector turístic de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre en el marc de la pandèmia provocada per la covid-19. L’objectiu és reconèixer l’esforç del sector en moments difícils, així com distingir aquells projectes que han tingut la capacitat d’adaptar-se a les noves necessitats i demandes del moment.

El guardó ha incrementat la seva dotació total fins als 30.000 euros, premiarà fins a sis iniciatives empresarials, en tres categories que tindran dos projectes guanyadors a cada una:

- Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible.
- Millor proposta d’eines i aplicació de noves tecnologies per a la comercialització turística.
- Millor creació de noves experiències turístiques.

Convocatòries anteriors
El Premi Jordi Cartanyà de turisme reconeixia en convocatòries anteriors la qualitat i originalitat de materials de promoció turística o de campanyes publicitàries endegades per agents públics i privats del sector, amb una dotació total de 6.000 euros. En aquest sentit, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, destaca que s’ha treballat per donar una resposta adequada a la situació per la qual passa el sector turístic enguany, marcada per la crisi sanitària i econòmica en què estem immersos. «Aquests guardons volen ser un impuls per al sector, per fomentar la seva capacitat de superació i de resiliència», afirma Roigé. D’altra banda, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, reitera el compromís de la institució envers el sector turístic, «treballant plegats per adaptar-nos a cada situació amb valentia i creativitat», ressalta Llauradó.

Termini
El termini per a la presentació ja es troba obert i finalitza el 23 de novembre. Tota la informació de la convocatòria del Premi Jordi Cartanyà es pot consultar en aquest enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació