Anuncia't al Descobrir

En marxa la versió en línia de la 24a edició de la Fira de l’Oli Siurana

S’estrena una plataforma virtual de venda d'oli amb lliuraments gratuïts en 24-48 h

La 24a edició de la Fira de l’Oli Siurana, organitzada per l’Agència Reus Promoció, el Consell Regulador DOP Siurana i l’empresa Unió Corporació Alimentària, es va haver de suspendre a causa de les mesures decretades per evitar el contacte social amb motiu de la pandèmia de la covid-19, però s’han organitzat un conjunt d’accions per tal de fer difusió de l’arribada de l’oli nou Siurana que es poden seguir a firesvirtuals.cat

Entre el 12 i el 30 de novembre, es podran conèixer en línia les diferents entitats de la DOP Siurana, i les seves característiques. També hi ha una programació anomenada 'Glopets d’oli' de presentacions, tallers, receptes i activitats diverses amb noms com Carme Ruscalleda, Mònica Usart, Ada Parellada, Pep Nogué, i dinamitzadors gastronòmics per a fer cultura de l'oli.

A més, el Consell de la DOP Siurana està promovent la venda de l’oli en línia mitjançant una plataforma pròpia, com a complement als canals de venda directa que ja tenen les diverses cooperatives i molins, i als comerços, el mercat i els establiments de Reus, que cada cop més aposten per l’oli nou DOP Siurana com un reclam durant aquestes dates, i un referent de qualitat tot l’any.

La compra d’oli es podrà fer a través de la nova plataforma www.olisiurana.cat, que posa en marxa el Consell Regulador amb la col·laboració del projecte NUTRISALT, un mercat web on es podran comprar lots d’oli d’oliva de 16 molins de la DOP Siurana, amb lliurament en 24-48 h, i amb enviament gratuït.

Amb aquest nou canal de comercialització, que romandrà operatiu els 365 dies de l’any, s’amplia l’abast geogràfic de les fires tradicionals, i es possibilita que, en cas de restriccions de mobilitat, es pugui comprar aquest producte de qualitat, de km 0, de temporada i dels pagesos i pageses del territori, còmodament des de casa, al millor preu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació