Anuncia't al Descobrir

‘Les goles del Fluvià’, ruta de benestar

El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà disposa d’un nou itinerari autoguiat. És un recorregut de poc més d’un quilòmetre i mig que convida a la meditació i el benestar a partir de les indicacions d’uns cartells informatius.

Aquesta vegada no és ni un recorregut literari com el de la Maria Àngels Anglada, ni tampoc una ruta naturalista que ens apropi a l’observació i la recerca d'espècies. Aquest cop, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà ha creat un itinerari de benestar i meditació. Les goles del Fluvià és el nou recorregut autoguiat d’un quilòmetre i mig que podem fer al Parc Natural si volem relaxar-nos. Ideat pels terapeutes Nues Gasulla i Albert Vives de l’empresa Amorseny, és una ruta que convida a la meditació i a la relaxació. “A través d’unes explicacions que trobareu als cartells al llarg de l’itinerari, us suggerim unes senzilles pràctiques sensorials de meditació, atenció plena, ioga, creativitat i reflexió. L’objectiu és accedir a un estat de relaxació i comunió amb un mateix i amb la natura”, expliquen.
La ruta ressegueix camins enmig de les feixes de la fanguera de la Gola, envoltats de tamarius, canyissars, joncs, ensopegueres i salicòrnies, i arriba fins a la platja. L’inici del recorregut és al Mas del Mar o Can Martinet. Per arribar-hi, agafeu el camí de la platja de Can Martinet a Sant Pere Pescador i aparqueu a prop del Mas del Mar. De seguida en trobareu el cartell d’inici i podreu començar a gaudir d’aquest recorregut de benestar.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació