Anuncia't al Descobrir

Maçanet de la Selva i Sant Feliu de Llobregat faran pessebres vivents

Us expliquem on heu d’anar si no us voleu perdre aquesta tradició de Nadal

Fa uns dies us explicàvem que, tot i la covid-19, la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya no ha renunciat a les tradicionals representacions nadalenques, i que ha engegat el projecte ‘Pessebres Vivents TV’  per oferir tastets de pessebres vivents a través d’un canal de Youtube. Tot i així, hi ha dues poblacions que, per les seves característiques i si l’evolució de la pandèmia ho permet, sí que oferiran representacions presencials. Aquests són els pessebres vivents que sí que es faran aquest Nadal.

Maçanet de la Selva
Representat des de 1975, el pessebre vivent de Maçanet de la Selva ha resistit a la covid-19 i aquest any oferirà diversos passis entre el 25 de desembre i el 2 de gener. Amb un aforament controlat i l’entrada de manera progressiva, caldrà complir totes les mesures de seguretat, però es podrà gaudir dels 18 quadres que representen les escenes bíbliques més conegudes, amb oficis i tradicions de la nostra cultura.
Trobareu tota la informació aquí.

Sant Feliu de Llobregat
Amb quatre passis únics, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, Sant Feliu de Llobregat celebrarà el seu pessebre vivent seguint el guió de les escenes principals del naixement de Jesús. Un total de 10 escenes asseguren un espectacle de llum, color i música característic d’aquest pessebre, que es representa des del 2007. Caldrà seguir totes les mesures de seguretat que indiqui l’organització.
Trobareu tota la informació aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació