Anuncia't al Descobrir

El Parc Natural de Cap de Creus aconsegueix la Carta Europea de Turisme Sostenible

És el novè parc natural de Catalunya que obté aquesta distinció

">

El Parc Natural de Cap de Creus ja compta amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació EUROPARC que acredita el compromís en el desenvolupament de l’activitat turística des del punt de vista de les necessitats del medi ambient, de la població local i de les empreses del territori.

El procés d’adhesió a la CETS, que es va iniciar l’any 2018, ha suposat un treball que ha tingut la implicació i la participació d’entitats públiques i privades del territori per a l’elaboració d’una diagnosi inicial, l’estratègia turística i el programa d’actuacions a cinc anys vista (2020-2024). Concretament, han estat dinou entitats públiques i quaranta-vuit entitats privades les que s’han implicat activament en el projecte.

El novè parc de Catalunya acreditat
L’adhesió oficial del Parc Natural de Cap de Creus a la CETS comporta la continuïtat del treball en coordinació amb entitats i administracions per al desenvolupament de les trenta-vuit accions que formen el Programa d’Actuacions CETS Cap de Creus 2020-2024, amb l’objectiu d’assolir una gestió turística i un desenvolupament sostenible del sector al territori.

Aquesta és la cinquena acreditació que aconsegueix un parc natural dins l’àmbit de la Generalitat, però a tot Catalunya ja n’hi ha nou. Els altres parcs naturals que compten amb la CETS són el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (2001), el Parc Natural del Delta de l’Ebre (2007), el Parc Natural del Montseny (2011), el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (2011), el Parc Natural de Montsant (2016), el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter (2016), el Parc Natural del Garraf, d’Olèrdola i del Foix (2017) i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (2019).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació