Anuncia't al Descobrir

Els 10 del 2021

Deu propostes que has de descobrir abans que s'acabi l'any. Deu experiències i destinacions triades amb cura per gaudir amb tots els sentits.

Hi ha sotracs i ensenyances del 2020 que no oblidarem mai, però sí que podem afrontar el nou 2021 amb bons propòsits. Més que això: la passió pel territori, pel patrimoni natural i cultural del nostre país, i la complicitat amb tots aquells que l’estimen i en gaudeixen, ha crescut amb els condicionants actuals.

Però estem convençuts que aviat els deixarem enrere i per aquest motiu us presentem un dossier monogràfic que és, en realitat, un repte de dotze mesos de durada. Voleu saber quin?

En aquest web que hem preprat especialment per a l'ocasió (i també a la revista del mes de gener) us revelem deu propostes triades amb cura d’entre el rosari d’experiències i destinacions que fan del nostre un dels països més atractius i aptes per gaudir d’un viatge amb tots els sentits.

Del Montgrí a la Valltorta i de les Valls d’Àneu a la Terra Alta, passant pel Garraf o les Garrigues, si ens acompanyeu constatarem plegats que, a pesar de les adversitats, la vida és un privilegi. I un autèntic luxe viure-la a casa nostra.

Si durant el 2021 voleu tenir un munt de propostes per sortir de casa i descobrir el magnífic territori que tenim, visiteu el web dels 10 del 2021 o aconseguiu la revista i continua redescobrint el nostre país.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació