Anuncia't al Descobrir

Projecten el Tren dels Cims a la Vall Fosca

La nova línia de tren turístic aprofitarà l'antiga via del carrilet de l'estany Gento

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat la redacció d'un projecte perquè la Vall Fosca tingui un tren turístic, el Tren dels Cims. Aquest document definirà tècnicament totes les actuacions necessàries per instal·lar la línia de ferrocarril que uneixi el telefèric de Sallent i l’estany Gento amb l’edifici de la Cambra d’Aigües de Capdella, una actuació que busca recuperar l’antic traçat del carrilet de l’estany Gento. Els treballs de redacció del projecte tindran una durada de sis mesos.

El traçat de l’antic carrilet, de 5,5 km, uneix l’estany Gento amb l’estació superior de la central de Capdella. Actualment, aquesta línia es troba en desús i s’ha transformat en una via excursionista. El carrilet es va construir l’any 1911 per transportar materials per a la construcció de la central hidroelèctrica de Capdella i tot el sistema de canalitzacions que comuniquen els diversos estanys de la zona.

Aquesta infraestructura se situa dins del municipi de la Torre de Capdella, a la Vall Fosca i és molt propera al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Ara FGC impulsa, amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella i amb PallarsActiu SA, el projecte per recuperar el traçat de l’antic carrilet i transformar-lo en una línia de tren turístic. El document consistirà a definir aspectes com ara l’adequació de la plataforma ferroviària existent, la tipologia de via i el seu traçat, el condicionament de murs i túnels existents, i la implantació d’estacions, edificis auxiliars i instal·lacions associades al traçat.

Altres vies ferroviàries recuperades
De fet, hi ha altres referents a Catalunya que han recuperat antics traçats ferroviaris, com són el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs.

El juliol de 2005, FGC va tornar a posar en funcionament el recorregut del Tren del Ciment, amb la intenció de recuperar la memòria sobre la importància que va tenir aquest tren en la societat industrial. La ruta que segueix va des de la Pobla de Lillet fins al Clot del Moro, on es troba la fàbrica de ciment Asland, motiu pel qual es va construir aquesta línia ferroviària.

D’altra banda, el 2007 FGC va recuperar l’anomenat Tren dels Llacs, que fa el recorregut entre Lleida i la Pobla de Segur tot vorejant diversos estanys i embassaments, una ruta que mostra la gran diversitat paisatgística de les comarques de Ponent i el Pirineu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació