Anuncia't al Descobrir

7 miradors de Barcelona amb visites al mar

Hem fet un recull dels millors llocs per observar el Mediterrani a la capital catalana

Observar el mar de Barcelona a peu de platja, o endinsar-se a la natura i gaudir de les vistes de tota la ciutat amb la immensitat del mar des de la llunyania? Si sou més de la segona opció, aquí trobareu set propostes de miradors, situats a diferents punts de Barcelona, que us faran gaudir d'unes extraordinàries vistes al Mediterrani. Tot i això, abans de començar, recordeu evitar aglomeracions en aquestes zones i respectar les distàncies de seguretat i l'entorn en el qual us trobeu. Ara sí, agafeu un mapa i assenyaleu-hi els següents miradors, se us gira feina!

Mirador de Torre Baró

Castell de Torre de Baró El Castell de Torre de Baró, amb Barcelona al fonsMaria Rosa Vila
Conegut pel castell de Torre Baró, un hotel construït durant la primera dècada del segle XX que mai va arribar a acabar-se, trobem a la zona alta del districte de Nou Barris un mirador que deixa contemplar la ciutat de Barcelona i els seus voltants des d'una perspectiva més llunyana. Actualment, s'hi fan visites guiades per conèixer la història de l'edifici i del seu entorn natural. El mar queda lluny, com a teló de fons, però si us agraden la natura, la història i les vistes boniques, no us el podeu perdre!

Mirador de l'Alcalde

mirador de l'Alcalde El mirador de l’Alcalde mostra, des dels seus jardins, vistes de BarcelonaTrolvag, Wikimedia
Si el que voleu és observar el mar de més a prop i poder sentir el soroll i la brisa de les onades, la millor opció és el mirador de l'Alcalde. Ubicat vora el castell de Montjuïc, hi trobareu un jardí envoltat d'un passeig amb palmeres, zones de descans i una font excepcional. És un bon lloc per passejar, relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat i les bones vistes.

Mirador del turó de les Tres Creus

Parc Güell Barcelona enlluernada pel capvespre des del Parc GüellMomo11353, Getty Images
És el lloc del parc Güell on Antoni Gaudí tenia pensat construir una capella, però finalment va canviar d'opinió i hi va ubicar tres creus que assenyalen diferents punts cardinals. Conegut com el turó de les Tres Creus, és el punt més alt del parc. Concretament, es troba a 182 metres d'altitud i és un mirador excepcional. No us oblideu de marcar-lo al mapa quan visiteu la zona!

Búnquers del Carmel

Turó de la Rovira Barcelona amb una vista de 360º des del turó de la RoviraMochila en la espalda
Lluny del seu passat com a bateria antiaèria, actualment el mirador del turó de la Rovira, més conegut com a Búnquers del Carmel, és un dels miradors més populars de la ciutat i també un espai patrimonial. Ofereix una panoràmica de 360° de la ciutat i és un lloc preciós per anar-hi tant al vespre com a la matinada i espiar, des de les altures, com la ciutat se'n va a dormir o com es desperta.

Mirador de l'Arrabassada

mirador Arrabassada El mirador de l’Arrabassada mostra unes vistes de Barcelona amb perspectiva llunyanaProformabooks, Getty Images
Els revolts de l'Arrabassada us faran guanyar altura de mica en mica. Mentre pugeu, segur que voldreu aturar-vos a més d'un lloc per observar la ciutat des de la llunyania, però tingueu paciència. Quan arribeu al mirador de l'Arrabassada, entendreu per què és una parada obligatòria Lluny, lluny, podreu veure el mar enmig de turons muntanyosos i d'edificis.

Mirador de Collserola

Torre de Collserola Torre de Collserola enmig del parc natural amb vistes al marImelenchon, Getty Images
Si no teniu por de les altures i voleu gaudir del segon mirador més alt de Barcelona, només heu de pujar les deu plantes de la torre de Collserola per gaudir d'un espectacle situat a 560 metres d'altitud sobre el nivell del mar. Aquest mirador consta d'una plataforma envidrada que recorre panoràmicament tota la planta i des d'on podreu observar tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el mar de fons.

Mirador d'Horta

Mirador de Horta El gronxador amb les millors vistes de Barcelona, a HortaMochila en la espalda
Gronxar-vos i poder gaudir d'unes vistes boniques. Sembla de conte, oi? Doncs ho podeu comprovar al mirador d'Horta, situat al costat del laberint d'Horta, on trobareu una esplanada amb bancs i zona de descans. Uns metres més amunt, hi ha un arbre amb un gronxador penjat, on podreu asseure-us i gaudir entretingudament d'unes vistes als barris d'Horta i Montbau i, al fons de tot, el mar.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació