Anuncia't al Descobrir

El Baix Llobregat ofereix 50 activitats per gaudir de la Setmana Santa

Cultura, gastronomia i aire lliure a un pas de Barcelona

El Baix Llobregat proposa aquesta Setmana Santa una cinquantena d’activitats, per gaudir de la comarca de mil maneres diferents. La regió ofereix un gran ventall d’experiències turístiques, com ara connectar amb la natura i el món del vi des de l’art a Sant Esteve Sesrovires, visitar la Cripta Gaudí i la Colònia Güell o descobrir els paisatges del delta del Llobregat, entre d’altres. També cal destacar les tradicionals representacions de la Passió d’Esparreguera i la Passió d’Olesa, declarades Festa d'Interès Turístic Nacional.

Dins les cinquanta propostes també hi ha espai per a l’activitat física, amb diverses vivències perfectes per als amants de l’esport. Al Baix Llobregat podreu passar el dia al Canal Olímpic de Catalunya, provant tota mena de disciplines esportives aquàtiques, recórrer l’única via ferrada de Montserrat, per la canal de les Dames, o fer geocerca per la regió, tot descobrint els tresors que el Club Esportiu del Baix Llobregat ha amagat a la zona.

Quan torneu d’aquestes activitats tan intenses, de segur que voldreu fer un bon àpat i recuperar forces. Per sort, els restaurants i allotjaments del Baix Llobregat disposen d’una gran varietat de propostes per a tastar la cuina de la comarca i descansar. A la regió podreu gaudir d’un esmorzar dinar, un esmorzar de pagès o un berenar al celler Ca n’Estella, visitar la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat o fer tallers familiars per aprendre a fer figures i ous de Pasqua.

Enguany, totes les activitats es duran a terme garantint el turisme segur i adaptat a les recomanacions sanitàries. Podeu consultar totes les propostes disponibles per aquesta Setmana Santa al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, des d’on també es poden comprar les entrades de les experiències.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació