Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Festival de la Ruta del Vi DO Empordà serà itinerant

El "Vívid Isòlit" portarà l'Empordà arreu de Catalunya

Si tu no pots anar a l'Empordà, l'Empordà ve a tu. La setena edició del Vívid, el Festival de la Ruta del Vi de l'Empordà, serà itinerant. La pandèmia ha obligat a repensar el festival que es convertirà en una experiència de mapping immersiu que transportarà al visitant directament a la Ruta del Vi DO Empordà sense necessitat de moure’s de la seva comarca i respectant tots els protocols sanitaris. 

 
Un mapping interactiu, d'uns 20 minuts de durada, transportarà al visitant a la música, les olors i els sabors de la Ruta del Vi DO Empordà i fins i tot es podrà sentir la tramuntana. En acabar, hi haurà un tast de dos vins de l’Empordà. Durant la visita l’espai, un cub de 3x3 metres quadrats, serà ocupat únicament per una única bombolla d’acompanyants, amb un màxim de 6 persones.

Reunint totes les mesures de seguretat, el mapping s’activa en trepitjar diverses zones del terra de la instal·lació i per tant no cal prémer cap dispositiu per viure l’experiència. Es lliura una copa neta i totalment desinfectada per a cada usuari.

Exclusiu per a subscriptors del DESCOBRIR: sortegem 5 sessions
El DESCOBRIR i el Vívid sortegem 5 sessions al 'Vívid Insòlit' que s'estrenarà a Barcelona entre l'11 i el 14 de març. Si tu també vols gaudir d'activitats exclusives com aquestes pots subscriure't a la revista
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació