Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El festival Vívid programa més de 60 activitats enoturístiques a la Costa Brava

Tindrà lloc del 2 d’abril a l’1 de maig, en format presencial i virtual

El Vívid torna enguany amb una seixantena d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La setena edició del festival, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia, organitza un seguit de propostes molt diverses, que van des d’àpats a l’aire lliure fins a maridatges inèdits. A més, també s’han programat una desena d’activitats a distància, per a la gent que no es pugui desplaçar a l’Empordà. El festival tindrà lloc entre el 2 d’abril i l’1 de maig, i se seguiran tots els protocols de seguretat sanitària.

Algunes de les vivències més destacades que proposa l’organització són els ‘Esmorzars gastronòmics entre vinyes’, que es duran a terme en una vintena de cellers de la Ruta del Vi DO Empordà, i l’enoturisme actiu a l’aire lliure, per conèixer de primera mà el territori i els vins de la regió. A més, el festival us permetrà gaudir d’estades bombolla, amb paquets d’allotjament per grups de convivència, i fer tastos i maridatges inèdits. Per als que tinguin problemes de desplaçament, el Vívid també ha preparat activitats a distància, com tallers o visites virtuals.

Com a activitat prèvia del festival, a mitjans de març es va estrenar a Barcelona el ‘Vívid Insòlit’, una experiència sensorial de vint minuts que anirà visitant diverses ciutats catalanes els propers mesos. La proposta pretén que l’usuari viatgi virtualment a l’Empordà, i s’arrodoneix amb aromes del territori, música d’artistes locals i una degustació de vins de la regió. La vivència permet fins a sis persones per sessió, totes del mateix grup de convivència.

Si voleu saber més coses sobre el Vívid d’enguany, teniu tota la informació aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació