Anuncia't al Descobrir

El Geoparc Orígens proposa 15 experiències ecoturístiques per la regió

S’inclouen dins d’una nova guia amb diversos atractius, vivències i consells

El Geoparc Orígens ha estrenat una nova guia amb l’ecoturisme com a reclam principal. Al document es presenten fins a 15 experiències ecoturístiques detallades, amb tota la informació necessària per dur-les a terme. Algunes de les vivències que s’hi inclouen són la visita als jaciments paleontològics de la regió, ideals per descobrir com vivien els últims dinosaures d’Europa, o travessar amb caiac els espectaculars congostos creats per la Noguera Pallaresa i la Ribagorçana, com Mont-rebei.

Aquest territori de gran riquesa geològica, situat al vessant sud dels Pirineus (Lleida), vol promocionar així l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la zona, sempre dins del respecte al medi ambient i la població local. La guia, a més, també conté una llista amb diversos consells per als visitants. La podeu consultar a l’apartat de descàrregues del Geoparc, juntament amb altres idees de turisme per la regió.

Un territori d’alt valor geològic
El Geoparc Orígens forma part de la Xarxa Mundial de Geoparcs de la UNESCO des de l’any 2018, gràcies a la seva rellevància geològica internacional. La zona, que s’estén per les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i la Noguera, ofereix una gran diversitat de paisatges, amb formacions rocoses que no es poden contemplar enlloc més. El parc proposa al visitant descobrir l’evolució de la Terra i de la vida, des dels seus orígens fins a l’actualitat, amb un gran nombre d’atractius i vivències possibles.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació