Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Salvem la formiguera gran, una de les papallones més amenaçades

Per cada nova subscripció DESCOBRIR donarà un euro al projecte ‘Microreserves de papallones’

La formiguera gran (‘Maculinea arion’) és una papallona ben curiosa. La vida d’aquesta espècie està íntimament lligada a la de les formigues ‘Myrmica sabuleti’, que fan el niu als prats de dall. Malauradament, l’alteració d’aquest hàbitat genera un efecte dominó que pot acabar amb l’extinció d’una espècie. Com a la resta d’Europa, les seves poblacions estan patint una davallada espectacular, que s’ha quantificat en un 71% en 24 anys. Per sort, vosaltres podeu ajudar a salvar-la!

Per cada nova subscripció a la revista, DESCOBRIR donarà un euro al projecte ‘Microreserves de papallones’, perquè l’entitat Paisatges Vius creï una reserva d’aquest animal en perill d’extinció a Collsuspina (Moianès). A més d’ajudar a salvar l’espècie, si us subscriviu també podreu rebre a casa el número doble ‘Salvem les papallones’, un homenatge a la valuosa tasca que fan aquestes criatures per a la vida dels nostres paisatges.

Amb els diners recaptats, Paisatges Vius desbrossarà la finca del Solà per ampliar l’hàbitat de prats abandonats i, previsiblement, augmentar també la mida de la població de la formiguera gran. El vostre suport és clau per poder conservar aquest símbol de la necessitat de conservar la complexitat i varietat dels ecosistemes naturals, inclosos els prats de dall i les pastures. La seva supervivència està a les vostres mans!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació