Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna la Passió d’Esparreguera, més curta però igual d’intensa

Un espectacle renovat que combina modernitat i tradició

La Passió d’Esparreguera torna aquest 2021 als escenaris, després d’un any d’interrupció per la pandèmia. L’espectacle, que significa el tret artístic, cultural i social més important d’Esparreguera, s’ha adaptat a les noves mesures sanitàries per arrencar la temporada 2021. La Passió és hereva d’una tradició popular centenària que, amb el pas dels segles, s’ha anat adaptant i transmetent a les noves generacions.

Una Passió renovada
Per a aquesta temporada plena de reptes, l’equip de direcció proposa un any farcit de novetats per tal de fer possible l’espectacle en la situació actual. Una proposta arriscada, amb una nova mirada de l’espectacle, que s’adapta als nous temps.

El nou format d’espectacle concentrarà els moments més emotius i impactants de la Passió d’Esparreguera, però amb menys sessions i més reduïdes. Tindran una durada d’1 hora i 45 minuts, en lloc de la tradicional estructura que s’allargava matí i tarda. En tot moment es complirà amb el protocol covid-19; es marcaran les entrades i sortides i es mantindrà una ventilació adequada. El personal tant de sala com d’escenari aplicarà la normativa dictada per les autoritats i vetllarà pel seu compliment.

Pel que fa a l’apartat tecnològic, l’organització també incorpora enguany dos nous projectors, així com uns focus LED que permetran crear diversos efectes audiovisuals. El ciclorama del teatre esdevindrà pantalla, dotarà de profunditat l’escena i complementarà les escenografies.

Si voleu gaudir d’aquesta barreja perfecta entre tradició i modernitat, ho podeu fer els dies 27 de març, 2, 11, 17 i 25 d’abril i 1 de maig comprant les entrades aquí.

Sorteig DESCOBRIR
Entre el 22 i el 25 de març, DESCOBRIR i la Passió d’Esparreguera sortegem dues entrades dobles per anar a una de les sessions de la funció. Només cal que entreu a aquesta publicació d’Instagram i seguiu les indicacions que hi trobareu. Sort!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació