Anuncia't al Descobrir

Torna la Passió d’Esparreguera, més curta però igual d’intensa

Un espectacle renovat que combina modernitat i tradició

La Passió d’Esparreguera torna aquest 2021 als escenaris, després d’un any d’interrupció per la pandèmia. L’espectacle, que significa el tret artístic, cultural i social més important d’Esparreguera, s’ha adaptat a les noves mesures sanitàries per arrencar la temporada 2021. La Passió és hereva d’una tradició popular centenària que, amb el pas dels segles, s’ha anat adaptant i transmetent a les noves generacions.

Una Passió renovada
Per a aquesta temporada plena de reptes, l’equip de direcció proposa un any farcit de novetats per tal de fer possible l’espectacle en la situació actual. Una proposta arriscada, amb una nova mirada de l’espectacle, que s’adapta als nous temps.

El nou format d’espectacle concentrarà els moments més emotius i impactants de la Passió d’Esparreguera, però amb menys sessions i més reduïdes. Tindran una durada d’1 hora i 45 minuts, en lloc de la tradicional estructura que s’allargava matí i tarda. En tot moment es complirà amb el protocol covid-19; es marcaran les entrades i sortides i es mantindrà una ventilació adequada. El personal tant de sala com d’escenari aplicarà la normativa dictada per les autoritats i vetllarà pel seu compliment.

Pel que fa a l’apartat tecnològic, l’organització també incorpora enguany dos nous projectors, així com uns focus LED que permetran crear diversos efectes audiovisuals. El ciclorama del teatre esdevindrà pantalla, dotarà de profunditat l’escena i complementarà les escenografies.

Si voleu gaudir d’aquesta barreja perfecta entre tradició i modernitat, ho podeu fer els dies 27 de març, 2, 11, 17 i 25 d’abril i 1 de maig comprant les entrades aquí.

Sorteig DESCOBRIR
Entre el 22 i el 25 de març, DESCOBRIR i la Passió d’Esparreguera sortegem dues entrades dobles per anar a una de les sessions de la funció. Només cal que entreu a aquesta publicació d’Instagram i seguiu les indicacions que hi trobareu. Sort!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació