Anuncia't al Descobrir

El Museu de Camins estrena pàgina web

Al nou portal trobareu tot el que cal saber per gaudir de l’espai

El Museu de Camins ja té pàgina web operativa. L’estrena del nou portal permet als visitants conèixer tot el que cal saber per gaudir d’aquest increïble espai, format per una xarxa íntegra de camins del Pirineu mantinguts i recuperats a la vall de Siarb (Pallars Sobirà). Una de les seccions més destacades del web són les diferents propostes de visita al museu, com les visites per lliure, per a les quals l’espai suggereix diversos itineraris per fer. A més, també hi ha disponibles les visites guiades, on podreu descobrir la història, la vida quotidiana i les característiques artístiques i culturals que s’amaguen de la vall, i les visites teatralitzades, per conèixer el museu a través de la cultura.

A més, al portal hi trobareu un mapa detallat amb tots els senders que formen l’espai, així com un recull dels atractius que podeu trobar tot passejant per la regió. També hi ha un espai de recerca, on s’intenta crear un marc de conservació del patrimoni de la zona a través d’entrevistes als seus habitants, col·laboracions amb universitats i documentació antiga. Finalment, el museu ofereix un apartat de participació, on podeu aportar idees, dur a terme voluntariats o efectuar donacions, entre d’altres.

Guardonat pel seu valor transformador
El Museu de Camins va rebre a finals de 2020 el Premi Lluís Carulla, que s’atorga a la millor idea transformadora. Es tracta d’un guardó biennal, i que té la intenció d’estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana. La voluntat del Museu és connectar, articular, potenciar i divulgar el llegat històric, natural i cultural que ha impregnat la vall de Siarb durant centenars d’anys, a través dels camins.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació