Anuncia't al Descobrir

El Tren dels Llacs reprèn l’activitat

El comboi ha estrenat enguany una nova pàgina web amb venda anticipada de bitllets

El popular Tren dels Llacs reprendrà el servei el dissabte 8 de maig, després d’un mes d’aturada per les restriccions de mobilitat. Enguany, l’atractiu compta amb una nova pàgina web amb venda anticipada de bitllets, que permet als visitants assegurar-se la disponibilitat del trajecte el dia de la seva visita. El tren, que va des de Lleida fins a la Pobla de Segur tot recorrent diversos paisatges de postal, obrirà cada dissabte fins al 30 d’octubre. Del 24 de juliol al 14 d’agost circularà el Tren Panoràmic, i la resta de dissabtes ho farà el Tren Històric, un autèntic ferrocarril dels anys seixanta.

El recorregut, de 89 quilòmetres i unes dues hores de durada, transcorre per una via única a la vora del Segre, travessant les comarques del Segrià i la Noguera fins a arribar al Pallars Jussà. Alguns dels paratges naturals que es poden albirar des del tren són les impressionants serres de Mont-roig i del Montsec, així com els quatre embassaments pels quals passa l’itinerari, Sant Llorenç, Camarasa, Cellers i Sant Antoni. En total, el recorregut disposa de 40 túnels i 75 ponts.

El comboi està dirigit a tota mena de públic, especialment, famílies i grups d’amics que vulguin descobrir la plana de Lleida i el Prepirineu d’una manera diferent. A més del viatge, el tren també ofereix diverses visites i activitats coordinades amb el territori, que es poden trobar a la seva pàgina web. Si voleu consultar horaris, preus i qualsevol altra informació, ho podeu fer aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació