Anuncia't al Descobrir

La 6a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus tindrà 4 propostes noves

Els 13 festivals ja tenen dates oficials i estan treballant en els programes

L’edició 2021 dels Festivals de Senderisme dels Pirineus ja té dates oficials. Enguany, el calendari programa 13 propostes diferents, quatre de les quals són noves. Els festivals ofereixen una llista d’activitats inacabable, com rutes guiades de dificultat diversa, tastos de productes locals i la possibilitat de descobrir el magnífic patrimoni dels Pirineus. L’encarregat de posar en marxa aquesta edició serà el Festival Camina el Berguedà, del 14 al 16 de maig, i el responsable de tancar-la el Vall de Boí Trek Festival, del 9 al 12 d’octubre.

Entremig, se celebraran Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà (del 21 al 23 de maig), el Garrotxa Volcanic Walking (del 28 al 30 de maig), el Cerdanya Happy Walking (del 10 al 13 de juny), el Festival Camina Pirineus Alt Urgell (novetat, del 23 al 27 de juny), el Val d’Aran Walking Festival (del 28 de juny al 4 de juliol), el Festival de Senderisme Vall Fosca - Pirineus (del 15 al 18 de juliol), el Summit Val d’Aran Festival (novetat, del 23 al 29 d’agost), el Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu (novetat, del 3 al 5 de setembre), el Festival de Senderisme del Solsonès (novetat, del 18 al 19 de setembre), l’Alt Empordà Sea Walking (del 24 al 26 de setembre) i el Ripollès Discovery Walking (de l’1 al 3 d’octubre).

El Val d’Aran Walking Festival, el Festival Camina el Berguedà i Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà ja tenen programació oficial, i la podeu consultar aquí. La resta de programes estan en procés, però si voleu anar mirant dates, teniu el calendari en aquest altre enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació