Anuncia't al Descobrir

La DO Pla de Bages presenta el Passaport de Proximitat per dinamitzar l’hostaleria

28 establiments entre bars, restaurants i cellers ja s’han adherit a la iniciativa

El Consell Regulador de la DO Pla de Bages, el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Bages i l’Associació Fogons Gastronòmics del Bages, amb el suport del Consell Comarcal, han col·laborat per crear l’anomenat Passaport de Proximitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reivindicar els establiments del territori i els productes locals, així com potenciar el turisme i la cultura. Ara per ara hi ha 28 establiments adherits, i s’espera que el nombre vagi creixent.

El Passaport funcionarà de la següent manera. Per cada ampolla de vi DO Pla de Bages consumida en aquests locals, se segellarà el document. Les persones que completin el Passaport, amb cinc establiments diferents, podran gaudir de franc d’una ampolla de vi o d’una visita d’enoturisme, que es podrà recollir a la seu de la DO Pla de Bages, al Gremi d’Hostaleria o al Consell Comarcal. Les ampolles estaran limitades a 150 unitats, i es podran recollir fins al 6 de juny, coincidint amb la fi de la Fira del Vi del Bages.

A la pàgina web del Passaport trobareu un mapa amb tots els locals que col·laboren amb la proposta, així com els detalls de l’obsequi. El projecte pretén ser el punt de partida de la promoció de les temporades gastronòmiques del Bages, que relaciona la gastronomia i els productes locals amb les diferents estacions de l’any.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació