Anuncia't al Descobrir

La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau ofereixen una visita modernista conjunta

L’experiència permet descobrir les joies d’Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner per només 20 euros

La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau, dos dels monuments modernistes més reconeguts de Barcelona, s’han unit per llançar una visita combinada a preu especial. La proposta, pensada per a que les famílies puguin gaudir del patrimoni local, permet conèixer de primera mà les obres de dos dels arquitectes amb més renom del modernisme català: Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

A la Pedrera, d’una banda, els visitants podreu descobrir la darrera obra civil de Gaudí, també coneguda com a Casa Milà. Es tracta d’un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de l'arquitecte modernista. Durant la visita recorrereu els increïbles espais de l’edifici, com l’icònic terrat dels Guerrers i els seus espectaculars badalots i xemeneies, el pis dels Veïns o el pati de les Flors.

D’altra banda, al Recinte Modernista de Sant Pau, que és l'obra més important de Lluís Domènech i Montaner, gaudireu del conjunt modernista més gran del món. El Recinte està configurat per 12 pavellons envoltats d'espais verds i connectats per galeries subterrànies. L’experiència us descobrirà com era la vida en aquest entorn hospitalari als anys vint del segle passat, així com la trajectòria artística i personal de Lluís Domènech i Montaner.

La col·laboració entre els dos equipaments modernistes neix després de l’enfrontament que va tenir lloc al programa de televisió ‘Batalla Monumental’ de TV3, en què els catalans votaven quin era el seu monument favorit. Amb aquesta visita combinada, la intenció és que el públic no hagi d’escollir i pugui conèixer en profunditat aquests dos monuments declarats Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Les entrades, que podeu adquirir aquí, tenen un preu de 20 € per al públic general, 6 € per nens de sis a dotze anys i són gratuïtes pels menors de sis. Un cop feta la visita a la Pedrera, tindreu tres mesos per aprofitar el tiquet a Sant Pau. Trobareu més informació als portals web dels dos equipaments: La Pedrera i Recinte Modernista de Sant Pau.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació