Anuncia't al Descobrir

La Setmana Medieval de Montblanc posa a la venda les entrades dels espectacles

La 34a edició de la festa se celebrarà del 22 al 25 d’abril

La Setmana Medieval de Montblanc ja ha posat a la venda les entrades dels espectacles que s’hi celebraran. Aquest 2021 la festa tindrà un format més curt, i es farà del 22 al 25 d’abril, complint totes les mesures de seguretat i prevenció envers la covid-19. A causa de la pandèmia, aquesta 34a edició no comptarà amb espectacles al carrer, i caldrà reservar entrada per accedir a qualsevol dels actes, que tindran aforament limitat.

Enguany, els espais prioritaris de la Setmana Medieval seran la plaça de Sant Francesc i la zona de la muralla medieval coneguda com ‘El Foradot’. En aquest últim indret s’hi durà a terme l’espectacle més emblemàtic de tots, la ‘Representació de la Llegenda de Sant Jordi’. La popular celebració es farà únicament el 23 d’abril, a les 9 de la nit, amb un cost de 8 € per als socis i de 10 € per als que no ho siguin. És l’únic acte en què s’haurà de pagar entrada.

A més, la festa també programa altres espectacles, com l’‘Entrega de la Rosa’, que inclou danses de les cases nobles, les banderes, dúcties i faranduleres, i la ‘Nit Trobadoresca’, novetat de la 34a edició. Aquesta última és una fusió de la part teatralitzada del ‘Sopar Medieval’ i les ‘Rondes Trobadoresques’, dos actes consolidats en edicions anteriors i que també ofereixen danses, música i bon humor.

Si voleu adquirir entrades per als diferents espectacles de la Setmana Medieval de Montblanc, ho podeu fer clicant aquí. A més, teniu la programació completa i tota la informació sobre la 34a edició de la festa en aquest altre enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació