Anuncia't al Descobrir

Món Sant Benet reinicia l’activitat

L'espai de la Fundació Catalunya la Pedrera reobre amb activitats familiars i experiències

Món Sant Benet, l'espai de la Fundació Catalunya la Pedrera, ha recuperat la seva activitat aquesta Setmana Santa. El centre ha reobert amb propostes familiars i diverses experiències, seguint totes les mesures sanitàries pertinents.

En concret, l’equipament  programa ‘El misteri de Sant Benet’, una de les més diferencials, que convida el visitant a resoldre un crim dins les parets del monestir; o l’‘Expedient Ramon Casas, la musa robada’, una gimcana carregada de reptes i proves que permet descobrir els racons més amagats del monestir d’una manera molt participativa. També teniu l’opció de participar a ‘Un clic al riu’, que proposa investigar els animals i les plantes que s’amaguen al riu i l’efecte que té la qualitat de l’aigua a la seva vida.

A més, l’espai ha reactivat les experiències permanents, perquè els visitants pugueu descobrir els mil anys d’història del monestir a través de l’‘Experiència medieval’, una vivència immersiva amb projeccions, hologrames i efectes sorprenents. I una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric de casa nostra. Si ho preferiu, podeu fer l’‘Experiència modernista’, un recorregut poètic i sensorial que us transportarà a la casa d’estiueig de la família del pintor modernista Ramon Casas, o l’‘Experiència Fundació Alícia’, si el que voleu és conèixer com treballa aquesta entitat.

Podeu consultar els detalls de les diverses propostes aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació