Anuncia't al Descobrir

Un cicle d’excursions per l’entorn proper, la proposta d’èxit del Bruc en temps de restriccions

Després de la bona rebuda de la primera edició, l’Ajuntament n’ha organitzat una segona

No és cap secret que, en temps de restriccions de mobilitat, descobrir el territori que ens envolta és més complicat que mai. Per sort, iniciatives com les que organitza l’Ajuntament del Bruc ho fan tot una mica més fàcil. A finals de 2020, el municipi va programar el 1r Cicle d’Excursionisme amb Guia, una sèrie de sortides per donar a conèixer el privilegiat entorn proper del municipi, a la vegada que es proporciona un servei d’activitat saludable a través de l’excursionisme. Es tracta d’una proposta exemplar, ideal en situacions de confinament municipal o comarcal. Ara, després de l’èxit del primer cicle, l’Ajuntament del Bruc n’ha organitzat una segona edició.

Concretament, s’han programat quatre sortides temàtiques diferents, les quals són conduïdes per un guia de muntanya coneixedor de l’entorn. La primera es va fer el passat 10 d’abril, amb una ruta per les roques Blanques, Sant Miquel de Vilaclara i el pont Foradat. La següent tindrà lloc el 22 de maig, i recorrerà el bosc de les Creus, el torrent de Julenques, Sant Simeó i Matastacs. Més tard, el 19 de juny, es durà a terme un itinerari per la cova Tapiada, Miranda d’Agulles, el torrent del Lloro i la canal Ampla. El cicle finalitzarà amb una última sortida, el 3 de juliol, que passarà per Peudemont de Montserrat i el serrat de les Moixerigues.

Totes les excursions tenen inici a les 9 del matí, i les inscripcions són limitades. Si voleu participar-hi o consultar els detalls dels itineraris, ho podeu fer en aquest portal web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació