Anuncia't al Descobrir

Torna la Fira de Sant Feliu de Llobregat amb l'Exposició Nacional de Roses i propostes en línia

Tindrà lloc entre el 7 i el 16 de maig

Divendres 7 de maig Sant Feliu dóna el tret de sortida a les Festes de Primavera amb una àmplia oferta d'activitats que es desenvoluparan fins al dia 16. Tot i que l'excepcionalitat provocada per la crisi de la covid-19 obligarà a gaudir de la majoria d'aquestes iniciatives en línia, la Fira també recull propostes en format presencial.

La més destacable és l'Exposició Nacional de Roses, que tornarà a obrir les seves portes per tal que la ciutadania la pugui visitar presencialment els dies 7, 8 i 9 de maig. Per poder accedir a la 63a edició d’aquesta mostra, enguany dedicada a Nicolau Maria Rubió i Tudurí, és necessari reservar entrada virtualment a través d’aquest enllaç, o presencialment al Palau Falguera. A més, els dies 8 i 9 de maig, entre les 10 i les 13 h, es podran fer visites guiades i comentades al Roserar.

Així mateix, la Fira de Sant Feliu impulsarà la promoció del comerç local, reconvertint la 41a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat en diferents activitats adaptades a la situació sanitària. Així, fins a 20 comerços de Sant Feliu mostraran les seves tendències, productes i serveis en càpsules audiovisuals al Visual Market Show, que es podrà consultar cada dia entre el 7 i el 16 de maig a les 19 h. També hi ha programat un Concurs d’Aparadors.

Complementàriament, la Fira inclourà la possibilitat de gaudir de propostes culturals a través de diversos formats virtuals que s'aniran compartint a partir del 7 de maig. Persones adultes, joves i la canalla podran participar plegats en diverses activitats que tenen com a protagonistes les tradicions més arrelades de la ciutat.

A més, com a novetat d'aquesta edició hi ha propostes centrades en el món dels videojocs, com la PowerUp Jam Sant Feliu dels dies 7, 8 i 9 de maig, que convida a participar en la creació d'un joc basat en l'imaginari tradicional de Sant Feliu. Per la seva banda, l'entitat SF Lighteens organitza el 8 de maig a Twitch un esdeveniment d'e-Sports centrat en dos dels jocs més seguits a escala mundial, FIFA i League of Legends.

Totes les activitats virtuals programades les podreu seguir a l'edició online de la Fira.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació