Anuncia't al Descobrir

Anem de càmping a Castelló d'Empúries

Cinc opcions per gaudir d’aquest territori entre aiguamolls i platja

L'oferta de càmpings a Castelló d'Empúries és envejable. Establiments cent per cent actualitzats, compromesos amb el medi, 'petfriendly' i amb serveis excel·lents faran de la vostra estada a la zona una experiència per repetir. Durant la vostra estada no us podeu perdre la Marina d'Empuriabrava i els seus canals i platges, si voleu practicar esports aquàtics. També heu de visitar el centre històric de la Vila de Castelló d'Empúries, Capital Medieval de l'Empordà, i un dels nuclis medievals més ben conservats del país. Avui us proposem cinc càmpings de Castelló d’Empúries per gaudir d’unes vacances de deu.

Nàutic Almata

NÀUTIC ALMATA El Càmping Almata s'ha adaptat als temps covid i ofereix un espai de coworkingCàmping Almata
Necessiteu un lloc on poder compaginar les vacances amb les urgències laborals? Amb l’arribada del teletreball, aquest càmping s’ha actualitzat i ofereix un espai de coworking per satisfer els desitjos dels que necessiten treballar unes hores mentre gaudeixen d’uns dies a la natura. Ubicat en uns antics arrossars i enmig del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, els passeigs entre ànecs, cigonyes i flamencs estan assegurats. A banda de les tradicionals parcel·les per a tendes, caravanes i autocaravanes, també disposa de 70 tendes de glamping totalment equipades.
www.almata.com

Càmping Laguna

Càmping laguna El càmping Laguna és un allotjament compromès amb el medi ambientCàmping Laguna
Compromès amb el medi i la biodiversitat de la zona, aquest càmping familiar està situat a primera línia de mar i té accés directe al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Podeu escollir entre parcel·les a tocar del mar, al costat de les llacunes o a la vora del riu i gaudir de tots els serveis. L’establiment ofereix activitats com esports nàutics, observació d’ocells, cicloturisme i molt més.
www.campinglaguna.com

Càmping Castell Mar

Càmping Castell Mar El càmping Castell Mar és un allotjament cent per cent pet friendly Càmping Castell Mar
Si teniu animals de companyia, aquest és el càmping que heu d’escollir per a la vostra estada a Castelló d’Empúries. Els gossos són tractats com un client més i no els falta cap servei: tenen dutxes per quan tornen de la platja de la Rubina (on se’ls permet el bany), pista d’agility i carta especial al restaurant, on poden menjar al costat dels seus amos. A més, està situat dins del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i, per tant, és una base ideal si voleu observar ocells o fer caminades per aquest entorn d’alt valor paisatgístic a qualsevol moment del dia.
www.camping-castellmar.com

Rubina resort

Rubina resort La piscina del Rubina Resort és un dels seus atractiusRubina Resort
A només 10 minuts a peu del centre d’Empuriabrava, aquest allotjament és a mig camí entre la comoditat de tenir un poble a tocar i la platja de la Rubina a 200 m. Té un centenar de bungalous de diferents característiques així com una piscina de 15x60 m i un gimnàs amb vistes. Com a novetats, ha incorporat un supermercat i dutxes a l’entrada de la platja, també per a gossos.
www.rubinaresort.com

Càmping Mas Nou

Càmping mas nou El càmping Mas Nou és un espai adaptat a les famíliesCàmping Mas Nou
Un espai per a les famílies que s’ha mantingut fidel a la seva essència. Gestionat per la tercera generació de la mateixa nissaga que el va obrir l’any 1972, es renova any rere any per seguir oferint els serveis que més valoren els seus clients: amplis espais d’oci per als mes petits, piscina, zona zen i pistes esportives.
www.campingmasnou.com
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació