Anuncia't al Descobrir

Els Vespres de la UB es traslladen a Vallvidrera

La Finca Pedro i Pons serà l’escenari dels quatre concerts d’aquest any

La setzena edició del cicle de concerts de la Universitat de Barcelona, canvia d’escenari i es trasllada a la finca Agustí Pedro i Pons, un espai singular situat als peus del parc natural de Collserola amb unes vistes excepcionals a la ciutat de Barcelona. Els quatre concerts es faran els dimarts i els dijous de la segona i la tercera setmana de juliol.

L'emplaçament escollit, ubicat en un entorn privilegiat, envoltat d’espais verds i amb una vista inigualable de la ciutat, reuneix les millors condicions per la realització dels concerts en relació a les mesures sociosanitàries actuals. A la finca s'hi arriba còmodament en transport públic perquè està situada a tan sols cinc minuts de l'estació Peu del Funicular.

Tot i les novetats del cicle, l’esperit d’Els Vespres continua sent, un any més, una aposta ferma per promoure la cultura i la música, donant suport als artistes que estan emergint i apropant-los al públic. L’èxit de públic a als concerts de les edicions anteriors constata que el cicle ja s’ha convertit en un referent.

La programació, a càrrec per primera vegada de la cooperativa l’Afluent, recull l'herència de les passades edicions i ha estat pensada per a les actuals condicions comptant, com ja és habitual, amb el talent local i emergent en complicitat amb els segells i agents de la ciutat.

Dimarts 13 de juliol. Carlota Flâneur
Va començar de ben petita amb la formació clàssica, fins que les seves inquietuds musicals la van dur a un pla més personal per expressar-se amb llibertat. Com ho fa el flâneur segons Baudelaire, amb esperit independent i apassionat, neix Brains, el seu EP de debut, publicat per Hidden Track i produït per Ferran Palau.

Dijous 15 de juliol. Bikôkô
Neï, artísticament coneguda com a Bikôkô, és una artista de dinou anys nascuda a Barcelona. Acaba d’editar Aura aura, inspirada en artistes de R&B i neo-soul com ara Erykah Badu i D’Angelo, cants de Tanzània i ritmes de l’Àfrica occidental. Forma part del col·lectiu Cutemobb i farà el seu segon concert després de debutar a El Pumarejo.

Dimarts 20 de juliol. Marialluïsa
Després de consolidar-se amb És per tu i per mi, el quartet igualadí torna amb una trilogia de singles encapçalada per Veig la sort, sempre amb la factoria Bankrobber. Una nova dosi de cançons senzilles però preciosistes, que s’enlairen sobre melodies brillants i sons atmosfèrics.

Dijous 22 de juliol. Kiwis
Quatre amics de l’escena barcelonina que fan pop de vers, tornada, vers. Acaben de presentar el seu primer LP, Vida exterior, un disc de cançons ben cantades en català i castellà que ha arribat als Estats Units, coeditat pel segell de Portland Jigsaw Records i el barceloní Snap Clap Club.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació