Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

L’Alt Urgell ofereix 33 sortides guiades per descobrir la comarca

És la 17a edició del programa Rutes a Peu que donarà el tret de sortida el 23 de juny

Culturals, de natura o meteorològiques. Fins a 33 rutes de temàtiques variades es podran fer a l’Alt Urgell entre juny i desembre. Totes elles formen part de la 17a edició de les Rutes a Peu per l’Alt Urgell, un programa que té com a objectiu donar a conèixer el ric patrimoni natural, cultural i històric de la comarca a veïns del territori i visitants. A més, cinc de les 33 rutes ofertes s’emmarquen en el Festival de Senderisme Camina Pirineus que se celebrarà del 23 al 27 de juny.

La primera ruta es farà el 23 de juny a les 19.30 hores, fins a l’ermita de la Mare de Déu de les Peces, indret on s’encendrà el far de les noves falles d’Alàs que s’estrenaran aquest any, després de més de quatre segles. L’activitat permetrà conèixer els preparatius d’aquesta primera encesa. El mateix dia 23 de juny, a les deu de la nit, hi haurà una exhibició de la baixada de les falles i es finalitzarà la vetllada amb un concert de música tradicional.

Aquesta és una de les rutes que s’inclourà en el Festival de Senderisme Camina Pirineus. L’Alt Urgell se suma per primera vegada a aquesta iniciativa que compta amb 12 festivals més arreu del territori. En el marc del festival també es faran les rutes següents:

• 24 de juny: Ruta guiada d’Estamariu a Bescaran
• 25 de juny: Ruta del pont d’Arsèguel a Pont de Bar
• 26 de juny: Ruta circular per Calbinyà, Anserall i Sant Esteve del Pont
• 27 de juny: Ruta dels Arbres monumentals de Cava

La resta de rutes, que tindran lloc entre juliol i desembre, es poden consultar al fulletó que s’ha creat per a aquesta edició i que inclou un codi QR amb les empreses de guiatge de la comarca amb l’objectiu de donar a conèixer totes aquestes empreses del sector.

Tothom qui estigui interessat a participar-hi, ja pot inscriure’s gratuïtament través dels webs de Turisme Alt Urgell i de Turisme Seu. Aquelles persones que no puguin fer la inscripció en línia poden fer-ho telefònicament trucant a Turisme Alt Urgell, al 973 353 112, i a Turisme Seu, al 973 351 511. També, a través de Turisme d’Oliana.

La inscripció és obligatòria en cadascuna de les 33 rutes i es podrà formalitzar fins 24 hores abans de la sortida. Comportarà l’assegurança de les persones participants.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació