Anuncia't al Descobrir

La Ruta del Tram, una aposta per impulsar els atractius turístics i gastronòmics del Baix Llobregat

Museus, restaurants, natura i art a les parades del Trambaix

La Ruta del TRAM’ convida un any més a descobrir indrets rellevants, edificis emblemàtics i l’oferta gastronòmica al voltant del Trambaix (línies T1, T2 i T3) amb l’objectiu d’impulsar el turisme a la zona.

Una experiència que proposa descobrir els parcs, jardins i mercats de pagès dels diferents municipis i ofereix descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals. A més, la ruta vol incentivar el consum de productes locals, apostant pel consum sostenible, a través d’una selecció de restaurants de cuina de proximitat, amb productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els atractius del Baix Llobregat

El Baix Llobregat amaga interessants centres museístics, arquitectura i patrimoni cultural. Podeu descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí, que enguany estrena una experiència immersiva 360 graus; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat i el Palau Falguera i la ruta modernista a Sant Feliu de Llobregat.

Amb ‘La Ruta del Tram en família’ podeu gaudir d’activitats per als més petits als Museus d’Esplugues —Can Tinturé i La Rajoleta—, visitar el Museu de les Matemàtiques i fer un passeig en trenet pel parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

Per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials cal activar les promocions a la pàgina oficial, on podeu trobar-hi més informació, i mostrar-les als establiments.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació