Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna Canet Rock, amb 22.000 assistents i sense distància de seguretat

Serà obligatòria la mascareta FFP2 i un test d’antígens abans d’accedir al recinte

Canet Rock, un dels macroconcerts més importants de Catalunya, tornarà a vibrar aquest any amb la presència de 22.000 assistents. L’any passat, a causa de l’emergència sanitària de la covid-19, es va suspendre, però amb l’avanç positiu de la pandèmia, els organitzadors han apostat per fer aquesta edició 2021 amb totes les mesures disponibles.

El 3 de juliol, el Pla d’en Sala (Canet de Mar) tornarà a omplir-se del mític escenari, de música i de públic. Un públic que hi anirà amb l’objectiu principal de ‘veure sortir el sol’ un any més. El concert, que s’iniciarà a les 18 h amb l’actuació de Lildami, es durà a terme sense distància de seguretat, seguint l’exemple de l’estudi observacional iniciat al Palau Sant Jordi per a una cultura segura.

Per garantir la seguretat dels assistents, hi ha una sèrie de mesures bàsiques que tothom haurà de complir durant la celebració del festival:

  • Els assistents hauran de portar en tot moment la mascareta FFP2. Només podran reure-se-la als espais degudament autoritzats. La FFP2 serà repartida a l’accés al recinte per l’equip del festival.
  • Està prohibit el consum de begudes, aliments o tabac en el recinte, exceptuant-ne els espais habilitats.
  • Per accedir-hi s’haurà de presentar el  resultat negatiu d’un test d’antígens, que s’haurà de fer el  mateix dia del concert. La promotora del festival, Gemma Recoder, ha  detallat l’habilitació de diferents punts a Catalunya —encara s’han de donar a conèixer— per poder realitzar la prova. Tindrà  un preu de 7 € i s’haurà de demanar cita prèvia.
  • No serà necessari guardar distància de seguretat durant el concert.

Aquestes normes són les que faran possible que aquest any els assistents puguin tornar a ballar i cantar al ritme dels seus artistes preferits. El cartell és el mateix que en l’edició passada, que finalment no es va poder celebrar. Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc seran els encarregats d’acompanyar el públic durant tota la nit de juliol.

Pel que fa als horaris, les portes s’obriran a les 14.00 h, però el concert no començarà fins a les 18.00 h. L’última actuació i la que posarà punt final a aquesta edició tan especial serà Oques Grasses, que pujarà a l’escenari a les 5 de la matinada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació