Anuncia't al Descobrir

Turisme Gironès estrena nou mapa turístic interactiu

La proposta permet conèixer amb més facilitat tots els recursos d’interès que hi ha a la comarca

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha creat un nou mapa turístic que permet als visitants veure d’un sol cop d’ull tots els recursos d’interès que hi ha a la comarca. Aquest mapa es troba integrat dins la plataforma web d’Instamaps, que és adaptable i permet ser consultada des de qualsevol dispositiu.

En el mapa s’hi troben geolocalitzats gairebé 600 elements d’interès repartits per capes diferenciades amb codis de color, on cada capa correspon a una categoria diferent: rutes (112), patrimoni (282), gastronomia (144), oficines de turisme (6), àrees de pícnic (14), aparcaments d’autocaravanes (5), museus (16) i empreses i entitats recomanades (15).

Fins ara aquesta informació es podia consultar a la pàgina web i catàlegs editats per Turisme Gironès, però no estava disponible en format interactiu. Durant aquest últim any, s’ha fet la tasca de digitalitzar i geolocalitzar tots els recursos per aconseguir finalitzar l’eina.

Aquesta eina no només serà molt útil per a l’usuari a fi de conèixer tots els recursos d’interès que té a la vora, sinó que també vol ser una eina clau en el moment de planificar la visita al Gironès per descobrir, i redescobrir, tots els secrets que amaga la comarca.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació