Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Un estiu únic al Baix Llobregat

Més de 100 activitats us esperen al web somelteuestiu.cat

A un salt de Barcelona us esperen atractius catalans de primer nivell com les coves de Montserrat, la Cripta Gaudí de la Colònia Güell i el delta del Llobregat. El Baix Llobregat té una oferta turística que us deixarà amb la boca oberta. El web Somelteuestiu.cat proposa més de 100 activitats per gaudir de l’estiu sense marxar de Catalunya. En aquesta llista trobareu deu plans per omplir aquest estiu 2021 de records únics. I a tocar de casa! Som-hi?

Entre senders i camins

Bici Montserrat Excursions en bicicleta pels voltants de MontserratTurisme Baix Llobregat
Coneixeu el Camí del Llobregat? Aquest recorregut planer de 32 km que ressegueix el riu entre el pont del Diable de Martorell i el Prat de Llobregat es pot fer a peu o en bicicleta. Si voleu una ruta més exigent, podeu triar l’Eix de Ponent, un itinerari de 80 km que us portarà de les muntanyes de Montserrat fins a les precioses platges del Baix Llobregat.

Producte km 0

Producte KM0 Gastronomia de qualitat amb productes del Baix LlobregatTurisme Baix Llobregat
Si el que us agrada és menjar bé, no us podeu perdre l’oferta gastronòmica de la comarca. Compra els productes més frescos als mercats de pagès i cuina a casa o reserva una taula a un dels restaurants del col·lectiu Els Sabors de l’Horta. Cuinen amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i sempre ofereixen plats de temporada.

Tresors modernistes

Cripta Gaudí Cripta Gaudí de la Colònia GüellTurisme Baix Llobregat
La Cripta Gaudí de la Colònia Güell, patrimoni de la humanitat per la Unesco, és, probablement, l’edifici modernista més conegut de la comarca. Però hi ha altres joies de l’època arreu del territori. No us perdeu Can Negre i la Torre de la Creu de Jujol a Sant Joan Despí, visiteu els museus d’Esplugues i feu la ruta modernista de Sant Feliu.

Un delta extraordinari

Edifici Semàfor L’edifici del Semàfor i dels CarabinersTurisme Baix Llobregat
És l’espai natural per excel·lència de la comarca. Recorre’l amb bici, a peu o gaudeix de les seves platges. Descobriu el Mirador d’avions i els edificis del Semàfor i dels Carabiners, enfileu-vos als miradors panoràmics dels Espais Naturals del Riu al Prat i aventureu-vos en un dels itineraris dels Espais Naturals Remolar-Filipines de Viladecans. Voleu més aventura? Pugeu als carruatges de cavalls de la Fundació Sigea!

Unes coves úniques

Coves de Collbató Les coves de Montserrat a Collbató, conegudes com a coves del SalnitreTurisme Baix Llobregat
Encara no les coneixeu? Són un dels imprescindibles del Baix Llobregat i de Catalunya. Les coves de Montserrat de Collbató (o del Salnitre), són les més grans a l’interior de la muntanya màgica. Les podeu recórrer amb una visita guiada d’una hora. Quan en sortiu, endinseu-vos en la història mil·lenària dels carrers de Collbató, un poble de conte als peus de Montserrat.

Plans en família

Castell de Castelldefels Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria a la Mediterrània al Castell de CastelldefelsTurisme Baix Llobregat
Una novetat que fascinarà els vostres fills us espera aquest estiu al Baix Llobregat. Sigueu dels primers d’entrar al Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria a la Mediterrània, una experiència interactiva i immersiva per endinsar-vos en el món dels pirates, que obrirà aquest estiu al Castell de Castelldefels. Catalunya en Miniatura i el seu circuit d’aventura als arbres també és un pla imprescindible per fer en família, com el trenet del Parc Mercader de Cornellà de Llobregat, les visites al Centre de Recuperació d’Animals Marins al Prat o la granja a la natura de Can Castellví de Molins de Rei.

Tots a l’aigua

padel surf Practicar esport aquàtic a la costa del Baix LlobregatTurisme Baix Llobregat
Us imagineu un dia inoblidable a la vora del mar i una posta de sol en els xiringuitos del Baix Llobregat? Desenes de plans de platja com practicar caiac, surf de rem o surf de vela combinats amb un àpat de primera amb vistes al mar us esperen a la comarca. Si preferiu l’aigua dolça, apunteu-vos a una de les activitats del Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels!

Patrimoni sorprenent

Patrimoni baix llobregat Descobrir un patrimoni centenari ple de llum i colorTurisme Baix Llobregat
Al Baix Llobregat trobareu autèntics tresors patrimonials. Les Termes Romanes de Sant Boi us recordaran els primers pobladors de la zona, el Castell de Castelldefels, el Palau Mercader de Cornellà i la impressionant església de Santa Maria de Cervelló us transportaran a temps medievals i la Colònia Sedó d’Esparreguera t’endinsarà a l’inici de la industrialització.

Escapada ideal

Natura Baix Llobregat Gaudir de la natura del Baix Llobregat i de les seves vistes Turisme Baix Llobregat
Us agradaria passar la nit gaudint tranquil·lament de la vostra escapada? Dormiu al costat del mar o en plena natura, banyeu-vos a la piscina o relaxeu-vos a l’spa del vostre hotel. Al Baix Llobregat trobareu una àmplia oferta d’allotjaments.

Els millors regals

Rutes a cavall Rutes a cavall per conèixer la natura del Baix Llobregat amb família - Turisme Baix Llobregat
Heu de fer un obsequi? Compreu i reserveu passejos en veler, àpats a llocs únics, tallers artístics com el de pintura Tinta i vi, experiències per veure postes de sol úniques, esports d’aventura, esmorzars de pagès, maridatges al celler Ca n’Estella i moltes més idees que us sorprendran.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació