Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

8 maneres de fer caiac i apropar-se als racons més idíl·lics de la Costa Brava

Un recull de rutes per descobrir els paradisos del litoral de Girona a bord d’un caiac

Ruta familiar a Llançà

Llançà caiacs Des de Llançà, els caiacs arriben fins a la cova del Castellar, passant per zones de roques i penya-segatswww.kayakcostabrava.com
El litoral del cap de Creus és ple de sorpreses. L’empresa SK Kayak proposa una ruta des de Llançà per veure un grapat de llocs amagats, com coves o illots, que són inaccessibles des de terra. Una excursió guiada des de la platja d’aquesta població us portarà a descobrir el litoral de la badia de Llançà i les vistes sobre el cap de Cervera. Passareu pel davant de la sorprenent obra ‘Banc de peix’, de l’artista local Carles Bros, situada en un dic de formigó, davant del port, fins arribar a la cova del Castellar. Després d’entrar-hi, navegareu entre els esculls i les aigües cristal·lines tot comentant les espècies animals més comunes de la zona: escórpores, llobarros, bavoses, sards, morrudes, rogers, cavallets de mar, crancs, pops…

Sortida del sol a la cova d’en Gispert

cova d'en Gispert La sortida del sol des de la cova d’en Gispertwww.kayakingcostabrava.com
Una excursió amb caiac per les platges de Tamariu que inclou visites a coves i cales que us deixaran bocabadats. Un dels indrets més impressionants de la ruta és el tram entre les cales d’Aiguablava i d’Aigua Xelida, on es troba la cova d’en Gispert, que és la més llarga de tota la Costa Brava, d’uns 150 metres de longitud, amb una amplada de fins a deu metres i una profunditat de l’aigua d’entre quatre i vuit metres. Si sou de llevar-vos aviat, dos cops l’any (un d’ells durant la primera quinzena d’agost), el sol surt exactament alineat a la cova. D’aquesta manera es pot contemplar la bellesa del fons de la cova amb llum natural. L’empresa Kayaking Costa Brava organitza sortides guiades a aquests i altres indrets del litoral.

Caiac contemplatiu i Qi Gong

Qi Gong Sessió de Qi Gong a la platja abans d’embarcar-se  www.kakakcostabrava.com
Xènia Ros i Valérie Espinasse, professores de Qi Gong, us acompanyaran en una sessió de Qi Gong a la platja per després navegar en silenci i estar més receptius per percebre el mar d’una manera més íntima. Després palejareu en caiac de mar, guiats per un monitor professional; sentireu el so de la mar, la respiració pròpia i tot el que us envolta amb tots els sentits.

Combinat de caiac i snorkel a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guixols - kayak El caiac permet descobrir el litoral de Sant Feliu de Guíxols de ben a propwww.kakakcostabrava.com
Voleu aprofitar un matí d’estiu d’11 h a 13 h? Des de Kayak Guíxols recomanen una ruta combinada apta per a tots els públics, d’edats i condicions físiques diverses. Des de Sant Feliu de Guíxols remareu costejant el litoral, ple de penya-segats i petites cales i travessareu un passadís de roca fins a arribar a una bonica cala de còdols on hi ha una font d’aigua potable. En un punt del recorregut parareu per fer ‘snorkel’; observareu peixos, eriçons i estrelles de mar, entre d’altres meravelles del fons marí.

Ecocaiac amb pícnic a la Mar d’Amunt

Sense títol Aigües turqueses a la zona del mar d’Amunt, a tocar del cap Ras i l’illa Grossawww.kayakcostabrava.com
Més amunt del cap de Creus, al nord de la població de Llançà, aquesta ruta us permetrà costejar el litoral fins a cala Bramant, el cap Ras, la platja de Garbet i la platja de la Mateua, prop de l’illa Grossa, i la cala Sant Joan, on us aturareu a fer un pícnic. Durant la tornada, amb vista al cap de Creus, palejareu entre els esculls i cavitats, i recorrereu un dels trams més espectaculars de la Costa Brava.

La Transbrava

Transbrava Les cales i els penya-segats de la Costa Brava són l’escenari de la travessa Transbravawww.transbrava.com
Per a persones amb experiència, la Transbrava proposa una aventura per descobrir la Costa Brava en etapes i al vostre aire per accedir als indrets més amagats: cales, coves, penya-segats, boscos vora el mar… Es tracta d’un recorregut que va des d’un parell de dies fins a una setmana de durada i d’entre 25 i 165 km de distància (depenent dels trams que es vulguin fer) en un territori ideal per ser recorregut a cop de pala. La podeu fer per lliure comptant amb l’ajuda logística i organitzativa de Transbrava, o bé de manera guiada.

Caiac a les illes Medes

illes Medes kayak Un caiac de Medaqua rumb a les illes Medes www.medaqua.com
Des de l’Estartit, l’empresa Medaqua us convida a descobrir les illes Medes i el seu fons marí. Si teniu entre dues hores i mitja i tres hores lliures, embarqueu-vos en aquesta aventura guiats per una persona experta que us ensenyarà les nocions bàsiques per dur a terme l’activitat, us explicarà tot el que aneu veient i us assistirà si fa falta. Un cop a l’arxipèlag, podreu banyar-vos i recuperar forces per tornar al port de l’Estartit.

Un mar de cales. De platja Castell al cap Roig

platja Castell Palamós Imatge aèria de la platja Castell, a Palamóswww.kayakingcostabrava.com
Des de Palamós, Kayaking Costa Brava ofereix un recorregut d’anada i tornada cap a la costa nord, sortint des de la mítica platja Castell (lloc que es va salvar d’urbanitzar-se gràcies a un referèndum popular el 1994, i on hi ha les restes històriques d’un poblat ibèric). La ruta enfila fins al cap Roig passant per una pila de racons i cales verges: la Foradada, cala Canyers, cala Corbs, cala Estreta, cap de Planes, el Crit, cala del Vedell o la Banyera de la Russa.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació