Anuncia't al Descobrir

Alt Empordà Sea Walking, combinació de senderisme i navegació

Un paisatge únic amb una extensa xarxa de camins per gaudir

L’Empordà, a part d’estar tocat per la tramuntana, és un indret únic on els Pirineus es troben amb el mar Mediterrani. L’Albera i la serra de Rodes són els primers territoris a gaudir de la sortida del sol i, a la vegada, uns indrets meravellosos per fer senderisme.

L’Alt Empordà Sea Walking, ofereix, dins el Festival de Senderisme dels Pirineus, una de les vistes més impressionants gràcies a la bellesa escènica dels paisatges de l’Empordà, molts d’ells protegits. Racons que es poden descobrir sense complicacions per l’extensa xarxa de camins que hi ha al territori.

Del 24 al 26 de setembre, tothom qui vulgui podrà participar en la 3a edició del festival, en què destaca una proposta que combina senderisme amb navegació: una ruta pel Parc Natural del Cap de Creus. Sens dubte, una experiència magnífica per gaudir de paisatges terrestres i marítims. Oferta que es complementa amb altres activitats, com l’itinerari pel massís de les Alberes per gaudir dels colors torrats d’inici de tardor, o la caminada nocturna per sentir els sons de la nit, i acabar amb un tastet de vins.

Una programació molt atractiva que es complementa amb degustacions de deliciosos productes de l’Empordà per promoure el producte de proximitat, i també, amb passejades entre dòlmens, menhirs, construccions de pedra seca, esglésies i monestirs, amb l’objectiu de fer-vos viatjar al passat d’aquest indret.

Per poder-hi participar, cal inscripció i reserva de les activitats, les quals tenen un preu d’entre 6 € i 15 €. La inscripció inclou els tastets i un ‘sea walking kit’. Per a més informació, podeu visitar la pàgina oficial.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació