Anuncia't al Descobrir

Arriba el circ a set municipis per fer somiar els més grans

Des de tallers de circ fins a obres per entendre l’ésser humà

Pobles de Circ ha iniciat el segon any de programació després d’una bona acollida durant el 2020. En aquesta edició són set els municipis participants, tres més que l’anterior, en què el públic podrà gaudir dels espectacles, colors, llum i màgia del circ fins a final d’any.

Els pobles que obren les portes al circ són Alcanar (Montsià), Talarn (Pallars Jussà), Sant Hilari Sacalm (la Selva), Bellver (la Cerdanya), Prats de Lluçanès (Osona), Ulldemolins (Priorat) i Sort (Pallars Sobirà). Tots compten amb la participació d’una quinzena de companyies, amb qui han programat un total de 27 representacions i 6 tallers.

El tret de sortida es va fer el 19 de juny a Sort amb un gran èxit, municipi que acollirà quatre espectacles més a partir del 9 d’octubre, com ‘Quan no tocàvem de peus a terra’ (9 d’octubre) o ‘Entre nous’ (23 d’octubre).

A Alcanar es representarà el pròxim espectacle d’aquest programa, ‘Volov’, el dia 10 de juliol. Igual que les altres obres, aquesta es podrà veure en els altres municipis al llarg de la programació. En aquest poble del Montsià, el 20 d’agost és el torn de l’espectacle Itinerant ‘Moonlight’, i quatre dies després, de l’obra ‘Kalabazi’. També és l’encarregat de posar fi a aquest projecte, Pobles de Circ, el dia 11 de desembre amb el taller de circ amb l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta.

‘Welcome to my head’ explica la vida d’un home al límit de l’esquizofrènia, que ens convida a viatjar entre els plecs del seu cervell. Aquesta obra tan interessant pujarà a l’escenari de Talarn el 16 de juliol. Escenari que també acollirà ‘Infinit’ el dia 30, i ‘Mort de riure’ el 20 d’agost, entre d’altres.

Ulldemolins iniciarà els seus espectacles el 13 d’agost amb ‘Fil’, una creació que explora les relacions humanes a partir del circ. Les altres obres i tallers d’aquest municipi es concentren al setembre, com ara el taller de circ amb la Circoteca (13 de setembre).

Sant Hilari Sacalm i Bellver també participen oferint el seu espai a cinc activitats circenses. A Bellver el 8 d’agost els més petits podran gaudir del taller de circ amb Piricirkus i Maria Grau i, dos dies més tard arriba un espectacle acrobàtic i musical, ‘Cafuné’. Mentrestant, a Sant Hilari Sacalm no és fins al 24 d’agost que es podrà ser partícip de la tragicomèdia ‘Homenaje’. A Prats de Lluçanès els habitants podran gaudir d’algunes de les obres ja mencionades, com ‘Fil’, afegint-hi ‘Sidecar’ el 25 de juliol.

Espectacles que setmana rere setmana arriben als diferents municipis per fer somiar i somriure a tothom. L’objectiu de Pobles de Circ és fer arribar programació de circ a municipis amb poca població i poca presència d’aquesta art escènica. A més, en aquesta edició s’ha volgut anar més enllà de les propostes familiars apostant pel públic adult. Un 20% dels espectacles estan pensats per als més grans.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació