Anuncia't al Descobrir

Arriba la primera edició del Festival de Senderisme del Solsonès

Grans rutes acompanyades de natura i patrimoni per descobrir el territori

Masies centenàries, planes agrícoles, boscos frondosos i relleus abruptes és el paisatge que acompanyarà els participants d’aquesta primera edició del Festival de Senderisme del Solsonès. Natura que es combina amb la riquesa cultural, històrica i gastronòmica del territori.

La cita, programada dins dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, serà el 18 i 19 de setembre, i permetrà als curiosos viure grans experiències com l’ascensió del massís del Port del Comte fins a l’emblemàtic Pedró dels Quatre Batlles, una oportunitat per veure isards; o també, fer rutes de vertigen pel pont tibetà de Canalda i enamorar-se de l’entorn màgic. Experiències fortes que es contraresten amb les passejades tranquil·les pels carrers de Solsona, on s’explicaran els secrets, la història i la natura de la capital de comarca.

A més, de forma paral·lela a les activitats més físiques, els participants podran gaudir de la visita al santuari del Miracle, on descobriran natura, espiritualitat i productes de proximitat; del taller ‘Com preparar el material i la motxilla en una sortida guiada a la muntanya’, i, finalment, d’una activitat cultural al museu de la vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys. Una primera edició diversa i completa, que té com a objectiu donar a conèixer el Solsonès d’una manera pròxima i única.

Per formar part d’aquesta experiència, cal fer reserva prèvia per a totes les activitats a Turisme Solsonès, trucar a l’Oficina de Turisme del Solsonès (973 482 310) o escriure a turisme@turismesolsones.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació