Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Costa Daurada i Terres de l’Ebre estrenen una app pionera de gestió del turisme familiar

Trip&Kids ofereix a les famílies propostes turístiques a mida i a temps real

Una app que doni respostes a mida a les famílies que viatgin a la Costa Durada i les Terres de l’Ebre. Trip&Kids és una plataforma tecnològica per a la gestió dels serveis turístics que fa suggeriments personalitzats i a temps real segons els interessos de les famílies, les edats dels infants i diversos aspectes de l’entorn com la meteorologia, les afluències, restriccions de seguretat, la disponibilitat d’aparcament o la situació de parcs infantils. Una nova eina pionera que acaben d’estrenar Costa Daurada i Terres de l’Ebre i que les situa com a destinacions referents en l’àmbit nacional i internacional en la gestió del turisme familiar.

La plataforma ha estat desenvolupada pel centre tecnològic Eurecat conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, de forma alineada amb l’estratègia i les necessitats del turisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de donar resposta a les demandes específiques de les famílies quan viatgen. Ha estat implementada durant els darrers tres anys en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en Família, liderat i coordinat per la Diputació de Tarragona. Desplega eines de gestió, recomanació i gammificació que donen resposta a les necessitats de digitalització en àmbits com la platja, el patrimoni i la cultura del vi.

Per al turista, a banda de facilitar propostes a mida, una de les funcionalitats més destacades de l’aplicació és que els visitants poden accedir a jocs que potencien el descobriment dels actius del territori, pensats per acostar la cultura al públic infantil.

Pel que fa al públic professional, permet als professionals, gestors, empreses i organitzacions turístiques la gestió digitalitzada de les experiències de turisme familiar que ofereixen i de les seves reserves des del mòbil, ja que s’adapta a qualsevol tipus de dispositiu, i en temps real. D’altra banda, la plataforma facilita a les destinacions turístiques gestionar els fluxos de visitants mitjançant l’ús d’eines de gammificació adaptades al turista familiar, i potencia així el turisme segur i un ús sostenible dels recursos.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació