Anuncia't al Descobrir

El Festival de Senderisme arriba a la vall d’Àssua i el Batlliu

Natura i art contemporani, els protagonistes de Senderi - Festival de Senderisme de Sort

El municipi de Sort s’estén a banda i banda del riu Noguera Pallaresa, des dels 700 metres fins als 2.883 metres del Montsent de Pallars. Són quinze els pobles que formen el municipi, els quals es distribueixen entre el Batlliu de Sort, que ocupa la part solana, i la bonica i literària vall d’Àssua, que ocupa la part ‘aubaga’.

Senderi - Festival de Senderisme de Sort, la vall d’Àssua i el Batlliu ofereix un programa d’activitats que van des de l’art contemporani fins als camins ramaders més tradicionals, experiències que es podran gaudir del 3 al 5 de setembre. Una manera de conèixer els paisatges que van inspirar l’artista de renom internacional Santi Moix i, al mateix temps, els itineraris que utilitza el bestiar a la vall d’Àssua.

Per a aquesta edició, les activitats destacades són ‘Natura i art contemporani a Seurí: a peu pels paisatges que han inspirat Santi Moix’, un itinerari pels camins que utilitzen els ramats que pasturen a la muntanya de Llessui i, el recorregut, a pas de ruc, pels camins de la bella vall d’Àssua. Rutes en contacte amb la natura que s’enllacen amb activitats culturals, com el tast d’alçada amb observació astronòmica a Sant Josep d’Olp, la visita guiada a la vila de Sort i a la Presó-Museu Camí de la Llibertat o el cicle de cinema de muntanya.

Una gran oportunitat per conèixer el territori de la millor manera possible. Per formar-ne part és necessària la inscripció prèvia. Cada activitat té un preu de 15 € per persona. Si voleu més informació del festival, visiteu la pàgina oficial.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació